תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,מניחה שמדובר בפוליפים שפירים . הפוליפים אינה סיבה להימנע מהכדור ואינם נחשבים כגורם סיכון. בכל מקרה מציעה לך על מעקב רופא נשים.בברכה ושבת שלום,דר' רינת ירושלמי
שלום,
בבדיקת ממוגרפיה הממצאים בשד ימין: קישרית ברביע עליון חיצוני UOQ ללא ביטוי סונוגרפי. BIRADS-ממצא כנראה שפיר ללא הסתיידויות פתולוגיות. הומלץ לבצע בדיקה נוספת בעוד חצי שנה.
אני לפני טיפולי פוריות והריון (לא אמתין חצי שנה) ומתלבטת אם לפני הטיפולים כדאי ללכת לבדיקת MRI כדי לברר את הסוגיה. האם בבדיקה ניתן יהיה לדעת את טיב הקישרית או שהבדיקה מיותרת. האם התגובה שלי לא היסטרית ואם היה משהו חשוד היו כבר מפנים?
תודה
שלום חברים וחברות.
אני חולת סרטן השד ורופאי המליץ לי שמוש ב Tykerb
לאחר תקופה קצרה של טיפול בתרופה חל שיפור במצבי, אולם לצערי אין
באפשרותי לרכוש את כל הכמות הנדרשת לטיפול-התרופה יקרה מאד ואינה
בסל התרופות...
כל מי שבידו עודפים של תרופה זו ומעוניין לעזור
טל: 0525524264
בתודה מראש - שרה
קופ"ח מכבי אינה מאשרת TYKERB במסגרת הקופה למי שמטופל ברצפטין.
שרה
אל שלום רב,נושא אווסטין נחקר במספר מחקרים ולמרות תוצאות ראשוניות מעודדות מחקרים חוזרים איכזבו. הFDA שאישר בתחילה את התרופה בהתויה של סרטן שד גרורתי חזר בו. אני לא הייתי ממליצה לך על תוספת אווסטין.בברכה,דר' רינת ירושלמי
עמותת "אחת מתשע", המסייעת לחולות בסרטן השד, תקיים את ה- GARAGE SALE בפעם הרביעית!
ביריד יימכרו בגדי מעצבים ואקססוריז במחירים מדהימים, צעצועים ופריטי יד שנייה: כלי בית, ספרים ועוד.
האירוע יתקיים בימים חמישי - שישי, 20-21.6.2013, באולם הפדרציה שבמתחם האנגר 11, נמל תל אביב.
* כל ההכנסות מהמכירה יועברו לתכנית "לצידך"- ליווי אישי לנשים המתמודדות עם סרטן השד על ידי מתנדבות שהחלימו *
להצטרפות לאירוע ולקבלת פרטים נוספים היכנסו: https://www.facebook.com/events/527939883932321/
נשמח לראותכם!
אמא שלי עברה כמוטרפיה עם AC וטקסול , עכשיו רופא חושב שיש לה סימטומים של פרקינסון
האם יש מחקרים על קשר בין כמוטרפיה ופרקינסון?? מה הטיפול המומלץ והאם זה הפיך?
אני בת 26, בעלת רקע משפחתי- לסבתא שלי היה סרטן השד, התחילו לי כאבים לפני חודשיים והפנו אותי לאולטרסאונד שד, מצאו לי גוש בכל שד, הבודקת אמרה שהם לא נראים מאיימים ושהם קטנים, אני לא יכולה למשש אותם.
אני נורא נורא חוששת, אני אלך לרופא ביום שלישי אבל עד אז- מה הסיכויים שהם ממאירים ?? בגיל כזה, מה עושים ? ואם הם שפירים האם הם יתפתחו להיות ממאירים ??
תודה על תשובתך ושבת שלום.
גלי שלום רב,בפנייתך חסרים פרטים רבים כמו למשל מתי התחיל הטיפול ההורמונלי? באיזה טיפול מודבר? כמה זמן לאחר התחלת הטיפול הופיעה גרורה שגרמה לנזק הנוירולוגי? האם הוחלף הטיפול ההורמונלי ועוד. לצערי לא ניתן להשיב לפנייתך במסגרת זו.בברכה ובהצלחה בשיקום.דר' רינת ירושלמי