תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב ,,
הרגשתי בשד שמאלי גוש , ניגשתי לרופא וגם הוא הרגיש , ניגשתי לבדיקות:
עשיתי בדיקה ממוגרפיה ויצאה תשובה שלילית שלא נראה גוש .
עשיתי בנוסף בדיקה אולטראסאוד וממצאים הם: סונר שדיים בותי שחי - שד שמאל בשעה 2 כחמישה ס"מ מהפטמה גוש סולידי 13 מ"מ גבול לא סדיר , מישושי - ממצא חשוד , שד ימין ובתי שחי במפ.
מה זה אומר? ומה המשך טיפול אפשרי - עד להמתנה לרופא
תודה מראש
גידול בשד קרצינומה לובלרית
אסטרוגן 100 אחוז פרוסטרוגן 80 אחוז
ממוקם בשעה אחד ניתן למישוש גודל 3.7 סמ.(שד מבנה גדול )
מפאת גיל 80 ומחלות רקע לא ניתן לתת כימותרפיה(סרטן שחלות מפושט בעבר )
מועמדת ללמפוקטמיה השבוע .לשאלתי מה הסיכויים אים ניתן טיפול הורמונלי שהגוש יקטן ויהיה קל יותר לנתח ?
או שהטיפול ההורמונלי הסיכויים נמוכים שהגוש יקטן ועדיף לא לחכות ולהוציא ?
עמותת "אחת מתשע", המסייעת לחולות בסרטן השד, תקיים את ה- GARAGE SALE בפעם הרביעית! ביריד יימכרו בגדי מעצבים וכן פריטי יד שנייה.
אם יש לך פריטים שמחפשים בית- כגון ספרים, צעצועים, אקססוריז, כלי בית ועוד- נשמח לקבל אותם!
את הפריטים יש להביא למשרדי העמותה בין התאריכים 12-31.5.2013, רחוב אוסישקין 100, תל אביב,
מספר הטלפון: 03-6021717.
האירוע יתקיים בימים חמישי - שישי, 20-21.6.2013, באולם הפדרציה שבמתחם האנגר 11, נמל תל אביב.
*כל ההכנסות מהמכירה יועברו לפעילות העמותה*
להצטרפות לאירוע ולקבלת פרטים נוספים היכנסו: https://www.facebook.com/events/527939883932321/
בת 80 סרטן שחלות גרורתי
לאחר 6 טיפולים מחלה נסוגה
מזה שנה וחודשיים ללא טיפולים
פט סיטי אחרון קליטה בשד ימין נערכה ביופסיה סרטן שד רגיש להורמונים
her 2 ברמה של 2+ אונקולוגית ביקשה בדיקת פיש
נאמר לי בקופת חולים מכבי :לפי התווית משרד הבריאות לא זכאית לבדיקה!
מדוע ??? אולי בגלל הגיל ? לפי שלב המחלה ? סיבה אחרת ?
האים תוכלו להאיר את עיני בקופת החולים לא נותנים הסברים
תודה למי שיכול לעזור
שלום רב,
לצערי , לא ניתן לאמר מעבר למה שאת יודעת. יש ממצאים שדורשים המשך בירור. השארת הקליפ נועדה לאפשר חזרה למקום במקרה שיוחלט שיש להוציא את הגע כולו בניתוח.
בהצלחה,
דר' רינת ירושלמי
שלום רב.
האונקולוג המליץ לי להזריק לוקרין אחת ל-3 חודשים, האם יש משמעות לזמן המחזור החודשי או שניתן להזריק בכל יום בחודש?
בברכה מירי.
שלום,אני בת 42, מודאגת עקב כאבים בשד
א. תחושת נפיחות ולחץ בבלוטות החלב. עם או בלי קשר נשארו לי טיפות חלב כבר שנתיים לאחר סיום ההנקה, ואני בבירור לפרולקטין
ב. מידי פעם השד שורף מאד. זה יכול לצוץ כמה פעמים ביום ולפעמים גם בשעה.
פניתי לרופא נשים שהפנה אותי לכירורג. הכירורג מישש ולא מצא כלום. הוא נראה שהוא יודע מה הוא עושה, אמר שזו תלונה נפוצה, אבל אני עדיין לא רגועה, במיוחד כשיש לי עבר של טיפולי פוריות, ובמיוחד כשהתחושה נמשכת כבר כחודשיים, קבוע בלי קשר למחזור.האם יש משהו שאפשר לעשות? בדיקות נוספות? ממוגרפיה? יש סוג אחר של רופא ששווה לקבוע אליו תור, אם לא עזר רופא נשים ולא כירורג?
תודה רבה