תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום,אני עומדת להתחיל מחר הקרנות לשד.לפתע קבלתי דלקת בדרכי השתן ועלי לקחת אנטיביוטיקה (זינט 250 מ"ג).האם יש לכך השלכות על ההקרנות?
בתודה, שרה
תודה על התשובה
לאחר שלושה שבועות של הפסקה נשארה תחושה של הרדמות באצבעות הידיים, צרידות קלה , קושי בנשימה יחד עם זאת הכאבים חלפו וגם המוגבלות ברגליים
השיקול לוותר על טקסול עם הרופא המטפל נבע משילוב של תופעות הלוואי הקשות ומחקרים שיעילותו נמוכה מאוד במקרה שלי
ומכאן השאלה האם יש לבצע בדיקות כלשהן לפני חזרה לטקסול? אקו לב ? בדיקות לנירופתיה ? האם בכלל לחזור לטקסול
לגבי טקסוטר מאחר ותופעות הלוואי שלו גם קשות ויעילות הטקסנים במקרה שלי לא ברורה לדעת הרופא נשקל לא להחליף או להפסיק או לנסות לחזור לטקסול במינון רגיל ולא משולש כפי שנלקח
ומכאן השאלה: האם לבצע בדיקות כלשהן? האם לערב נויירולוג? האם לנסות לחזור לטקסול? או כל עיצה אחרת
לאחר הסרת גידול מהשד אני עומדת לקבל הקרנות לשד אחד.בינתיים התברר שאני נשאית brca2.הוצע לי לשקול קבלת ההקרנות לשני השדיים.אני מניחה שבהקרנות לשטח יותר גדול יש סיכונים גדולים יותר,מה גם שהשד הנוסף הוא השמאלי. האם תוכלו להאיר עיני קצת,בנושא ?
תודה שרה
לד"ר תניר מה פירוש בתוצאת פטסיטי שלאורך ע"ש נראית עתה קליטה בלתי אחידה ללא הדגמה של מוקדים פתלוגיים מובהקים. והודגמו מוקדים של קליטה מוגברת פתולוגית בסקפולה משמאל בצלע עליונה מימין מאחור ובפוביס מימין בסמוך לסימפיזיס פוביס והודגמו מוקדי קליטה מוגברת בסמוך לשתלים בשדיים דו"צ בעיקר באיזורים לטרליים אציין שאישתי סיימה לפני כ-9 חודשים טיפול כימו תרפי בגלל סרטן השד ועברה כריתה בבקשה תשובה כי אין מי שיסביר לנו תודה מראש
לפני שנתיים וחצי עברתי כריתה חלקית להוצאת גוש סרטני. עברתי את כל התהליך של כמותרפיה והקרנות ומאז אני בביקורות והכל תקין. תודה לאל.
העניין הוא שיש לי כאבים השד בו היה הגידול. לא כאבים תמידיים, מדי פעם, אבל מאוד מציקים ומטרידים. הילדים יודעים שאסור להישען עלי בצד הזה. גם אזור הצלקת מאוד מציק וכואב. לפעמים נגיע פשוטה, אפילו מיקרית מקפיצה אותי. הרופאה שלחה אותי ל mri שיצא תקין. לדעתה זו רגישות בשד בשל ההקרנות שעברתי (אותן סיימתי במאי 2011). האם זה יכול להיות? האם אי הנוחות הזו תישאר כ"מזכרת" מהתקופת המחלה?