תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
סוג המחלה invasive ductal ca stage 3 ללא גרורות מרוחקות׳ בוצה למפקטומי גוש 3סמ ו בלוטות נגועות . אחרי 4ac
שמעתי שלטקסוטר פחות תופעות לוואי מטקסןל
שאלה נוספת האם עדיף לקבל 4 פעמים טקס ול כל שבועיים או 12פעמים כל שבוע?
חנה שלום,מעכבי רומטאז ותרופת הארומזין שייכת למשפחה זו, עלולים לפגוע בפרקים קיימים גם דיווחים על קשר אפשרי עם התופעה אותה תיארת. את מספרת שהיו לך בלוטות נגועות בבית השחי- כך שיש רווח משמעותי מהשינוי למעכב ארומטז. מציעה שתשובי לרופא המטפל לדון ברווח אל מול הפסד במקרה הספציפי שלך. ניתן גם לנסות טיפול במעכב ארומטאז אחר. תמיד ניתן לשוב לטמוקסיפן.שבת שלום'דר' רינת ירושלמי
בממוגראפיה נמצאה רקמה פברוגלנדולרית-אסמטריה, ממוקם ברביע פנימי תחתון. מלבד זאת הכל תקין. הערכת הממצא: שפיר מבחינה רנטגינאית.
נשלחתי לאולטראסאונד.
בנתיים יש לי כאבים בחלק הימיני שמקרינים ליד ולגב. האם זה יכול להיות קשור לממצא?
האם י לי מה לדאוג מהממצא?
האם יש סיכוי להחלמה?תודה
שלום,ד"ר .
עשיתי ממוגרפיה לפני כיומיים והיום צילצלו אליי שאני צריכה להגיע לעשות אולטרהסאונד ואני בחרדות ופחד נורא ולחכות שבוע זה המון זמן מבחינתי האם אני צריכה ללכת באופן פרטי כדי להירגע או שזה מקובל להגיע לאולטרה סאונד אני כלכך מפחדת ובחרדות בבקשה תרגיע אותי
שלום , אני מלווה את אמי מחר בועדה שאמורה להתכנס ולעדכן בממצאי הבדיקות שבוצעו לה: מיפוי עצמות, CT I MRI האם יש המלצות מה לשאול את הרופאים? מה לברר? האם לדרוש בדיקות נוספות? אני יודעת שיש בדיקה בארהב שאפשר לשלוח את הגידול על מנת לבדוק את מידת האלימות, האם זה המקום להעלות? תודה
אני עברתי לפני 7 חודשים את הניתוח של כריתה ושחזור על ידי שריר מהגב. אני עדיין מרגישה את המתח, כאב נפוח יותר בצד, הרגשת אי נוחות ולחץ, בקיצור לא טוב לי. על פניו הכול נראה בסדר. האם אני ארגיש בעתיד תחושת נחת, תחושת טבעיות במקום? אשמח לשמוע ממשהי שעברה אותו ניתוח. אני לשמחתי לא הייתי צריכה כימו ואני נוטלת טמוקסיפן. תודה חלי
שלום,
הנפיחות שאת מתארת יכולה להיות קשורה לנפח הרקמה, צורת הצלקת והתכווצותה אחרי הניתוח, ולמשתל הסיליקון או לתגובת הגוף למשתל. למרות ששלב הזה הגוף עדיין מחלים ועדיין יתכנו שינויים, אם את מרגישה שמשהו לא כשורה אני מציע שתגשי לבדיקה אצל המנתח כדי לשלול בעיה שמצריכה טיפול.
בברכה, ד״ר וינקלר