תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אתמול היית בתל השומר לביופסיה עשו לי אולטרסואנד כדי חפש את הגוש ולעשות בסיופסיה אבל לא מצאו את הגוש וזימנ אותי שוב לעשות NRI ואז יעשו לי את הביופסיה תוך כדי MRIהשאלה שלי היא איך יכול להיות שלא רואים את הגוש באולסטרסואנד ?ויש לי שאלה מאוד טפשית אבל אני חייבת לשאול יש לי צל בראה אחת ממש הייכן שמצאו את הגוש האם שעושים MRI שד זה תופס גם את השד או מעבר לזה האם יוכל להיות שהגוש לא נימצא בשד אלה בגבשעשיתי ממוגרפיה לא מצאו כלום ועשיתי עוד בדיקה שציינתי בשאלה הראשונה שלי וגם של יצא תקין אז איך יכול להיות שכל הבדיקות יצאו תקין ורק בMRI ראו גוש ועכשיו לא מוצאים אותו באולטרסאונד האם יכול להיות שזה בגב בכלל זאת ההרגשה שלי כי בדיוק באותו מקום בגב יש לי צל בראה כבר שנים
שלום. מדובר בגידיול שהיה צמוד לכליה והוסר לפני כשנה וחצי. לאחר טיפול כימותרפי הבדיקות היות תקינות . לאחרונה התגלבתה קליטה פתלוגית חדשה בנגע סקלרוטי בסנטרום ואני מבקש לדעת במה מדובר. תודה רבה.
מוריס שלום,
צריך לבחון את הממצאים בעצמות- אם אכן מדובר בגרורות אישתך תצטרך לקבל טיפול שיתחשב גם בנתון זה. בנוסף תצטרך לקבל טיפול מסוג ביספוספונטים. מדובר בטיפול דרך הוריד או דרך הפה לחיזוק העצם.
בברכה,
דר' רינת ירושלמי
מוריס שלום,מבינה שהייתם אצל האונוקולוג. נשמח לענות על שאלות נוספות אם יש.בברכה,דר' רינת ירושלמי