תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
סיימתי 4 טיפולי AC שישה של טקסול ו-5 טקסוטר (החלפת תרופה עקב הרדמות הרגליים) אני לפני סדרת הקרנות .כעת סובלת מטעם רע בפה בעיקר כשמנסה לאכול משהו .שאלתי -כמה זמן יכול להמשך המצב ?
רחל שלום רב,
הגדרה של פיזור לפטומנינגיאלי נעשית בעזרת ניקור של נוזל הנמצא סביב חוט השדרה. בדיקת MRI מכוונת לאזור יכולה גם היא לרמוז על פיזור לאזור קרומי חוט השדרה.
לקבלת מידע ניתן להעזר במרכז המידע של האגודה או בכל מרכז מידע הנמצא בחלק מבתי החולים.
אם אכן האבחנה היא כזו , לצערי מדובר במחלה כרונית.
בברכה,
דרר רינת ירושלמי
שלום רב,
הכונה שבדיקת ההדמיה : על פי רוב מדובר בבדיקת סונר, לא מצאה ממצא חשוד בבלוטה,
שבת שלום,
דר' רינת ירושלמי
eft breast lower central area, mammtome biopsy
benign breast tissue showing marked foamy macrophages infiltrate,
necrosis and fibrosis and focal periductular chronic inflammatory cell infiltrate.
Level sections and immunostain for CKMNF116 performed/
נראה לי שחלק מן התשובה נשמט, בכל מקרה לא נמצאה ממאירות. בעניין הדימום מהפיטמה- על חברתך לפנות לרופא בהקדם.
עדי שלום,שינויים בראיה מופיעים במהלך טיפולים כימיים בשל דמעת או העדר דמעת והן סיבות אחרות. איבוד ראיה - אינה תופעת לואי אופיינית לטיפול כימי.מציעה שתיבדקי בהקדם אצל רופא עיניים.בברכה,דר' רינת ירושלמי
עדי שלום,
את מתארת תופעה שכיחה בעיקר אצל קצרי ראיה. (ללא קשר לטיפול כימי). עם זאת כיוון שמדובר בעניין חדש מציעה שתיפני לרופא עיניים.
עם יש כאן מי שרוצה לענות לי אשמח מאוד