תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אני לאחר ניתוח כריתה דו צדדי. האם יתכן מצב שנשארה באזור רקמת שד שעלול להתפתח בה גידול חדש? האם ניתן לבדוק ולוודא זאת?תודה רבה.
שלום
סיימתי 2 פרוטוקולים של טיפולי כימותרפיה ועכשיו אני במחצית ההקרנות + הרצפטין לעוד 4 חודשים, אחכ כדורים לחמש שנים.
איזה בדיקות עלי לבצע כדי לדעת שאכן אין תאים סרטניים בשד ובבלוטות, ואיך מוודאים שאף תא סורר לא "ברח מהאורווה" לאזור אחר בגוף.
בנוסף- מאז שהתחלתי עם ההקרנות מאוד מאוד קר לי , גם כשאני בשמש ועטופה עם כובע, צעיף וכפפות. ממה זה יכול לנבוע? האם זה תוצר לוואי של הכימוטרפיה?
תודה
לאימי סרטן השד גרורתי מתקדם מאוד שהיתפשט לעצמות, כבד וראות.
לאחרונה (לפני כשבועיים) החליט רופא המטפל שהיא צריכה להתחיל באופן מיידי טיפול בכדורים של ENDOXAN 50mg, אך התרופה דורשת אישור מיוחד של קופת חולים שהצלחנו לקבל עד היום בגלל פינג פונג ביורוקרטי ולא רואים את הסוף שלו.
ניסיתי לקנות את התרופה שאופן פרטי ואין שום אפשרות ללא אישור להזמין אותה.
אני מבקשת מאוד, אם יש באפשרות של מישהו, לתרום (תמורת תשלום) כ7 כדורים שיספיקו לשבוע, בתקווה שעד אז נקבל אישור, ע"מ לחסוך מאימא שלי לקבל את התרופה דרך הוריד כי הורידים שלה פגועים מאין ספור טיפולים והדבר גורם לה לסבל נורא.
תודה מראש.
שלום רב,הערכים שציינת תקינים (בשתי הבדיקות).מסיכמה עם האונקולוג שלך.ההסתייגות היחידה שיש לי- CA 15-3 אינה נחשבת לבדיקת דם שגרתית.ולא ברור מסיפורך מדוע בוצעה.בברכה,דר' רינת ירושלמי