תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום.
אני בת 52 עברתי ניתוח חלקית בשד ימין ב2006 ובנוסף טיפולי כימו +הקרנות (23 טיפולים) לפני כחודשיים התגלה קבוצת הסתיידויות באותו שד ולאחר בדיקת ביופסיה הוחלת לידי רופאים ניתוח כריתת שד מלאה אותה אני עומדת לעבור ב09/11/2011...מומלץ לידי כירורג שד שחזור מיידי יחד עם ניתוח כריתה.כירורג פלסטיקאי המליץ שחזור בשיטת רשת ביאולוגי עם שטל סיליקון...השאלה שלי העם זה אקטואלי במקרה שלי כי עברתי קרינה בעבר ועד כמה הניתוח מסוג כזה מוצלח...אני עדיין מבלבדת לגבי שחזור מיידי ולא יכולה לקבל החלתה סופית.
אשמח עם תענו לי.תודה
לאמי בת 84 התגלה גוש סרטני לפני כחודש. לאחר הביופסיה נאמר לה שבלוטות הלימפה נקיות.בכל זאת, היא נשלחה לצילום כבד וריאות.שתי שאלות: 1. איך ניתן היה לדעת שבלוטות הלימפה נקיות לפני ניתוח?2. מדוע היא נשלחה בכל זאת לצילום כבד וריאות?תודה
שלום, לאמא שלי גילו לפני כחודש וחצי סרטן השד. ביום שלישי היא עברה את הטיפול הראשון, והיום היא לא מרגישה טוב בכלל. היא לא קמה מהמיטה וכואבות לה העצמות מאוד. בעייני היא נראת מאוד חלשה ועייפה. היא לא נרדמה מהכאבים.
מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים? צריך לגשת לרופא או שזה נורמאלי שהיא תרגיש ככה? היא צריכה לקחת כדורים?
תודה.