תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בהחלט מומלץ לבצע פיזיותרפיה.
אם לא הומלץ בשחרור לאחר הניתוח, גשי לרופא המשפחה ובקשי הפניה לריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה להפעלה מלאה של היד.
לי הפיזיותרפיה מאד עזרה. לאחר מספר פגישות עם פיזותרפיסטית והקפדה על תרגול פעמיים ביום במשך כשלושה שבועות - היד חזרה לתנועה מלאה.מפעם לפעם אני חוזרת לתרגילים בכדי לשמר ולשפר את המצב.בהצלחה והרבה בריאות.
תודה רבה דר' על תשובתך המפורטת ואף המרגיעה.
לגבי בירור גנטי, גם ביתי ובת אחותי ובת דודתי אמורות לעבור את זה (בנות 11 ו-18)?
בברכה,
גבי
מעולה דר', תודה, ענית לי. איזה מזל שאתם קיימים!!!! עבודת קודש מבורכת!!
בברכה ולילה טוב,
שלום,
אני לא יודעת אם מישהי תרצה אבל אני מציעה.
חזיות במידה 80C עם כיסים לפרוטזה.
כמו כן, יש שתי פרוטזות דיי חדשות באותה מידה.
אשמח גם לתגובות אם מישהי יודעת לאן אני יכולה למסור זאת.
יום טוב
אני בת 13 וחצי ובזמן האחרוןן אני מרגישהה כאביםם עזיםם בשדד ויוצאותת לי מהפטמה הפרשותת האם זה הגיוני שיש לי סרטן השד בגיל כזה מוקדם?
היי
אני כרגע לקראת סוף סידרת הטיפולים של טקסול והרצפטין ועקב בעיות סחרחורת שהתחילה עוד לפני גילוי סרטן השד ,המליצו לי על שיטת הטיפול הזו.
האם יכולה להווצר בעייה של ניידות תאים סרטניים, מכיון שהטיפול יוצר תנעה של נוזלי עמוד השדרה ופותח חסימות?
תודה
אפרת גור שיתפה את הגולשים באתר בסיפור ההתמודדות שלה עם סרטן השד.
ניתן לקרוא את הסיפור בקישור למטה.
המעונינים לפרסם את סיפור ההתמודדות שלהם, מוזמנים לשלוח אותו בדואר אלקטרוני בצרוף מספר טלפון ושם מלא. יש לכלול בסיפור את הגיל בו התגלתה המחלה ואת הגיל העכשווי. ניתן לצרף תמונה סרוקה בקובץ ואף לינק לאתר אישי במידה ויש.
אנו ממליצים כי לצד הסיפור יפורסמו גם פרטי התקשרות עם הכותב על מנת שחולים הגולשים באתר יוכלו לפנות אליו.
לבירורים ולמשלוח סיפור התמודדות אישי : zivd@cancer.org.il