תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום נערית,פרט לתקופת ההקרנות, כאשר העור הופך להיות רגיש לחומרים כימיים, אין מניעה משימוש בדיאודורנט, כולל כזה מכיל אלומיניום (וכולם כמעט מכילים אלומיניום).
לפני כעשור התחילה להסתובב שמועה באינטרנט כאילו דיאודורנט עם אלומיניום מסרטן - מאז הדבר נבדק במספר מחקרים ולא נמצא לכך כל ביסוס.
בברכה,
דר' תניר אלוייס
אני לאחר ניתוח למפקטומי בשד שמאל+ בלוטות ונמצאת במהלך טיפולי כימוטרפיה.
עברתי את פרוטוקול AC ועכשיו 12 טיפולים שבועיים של טקסול והרצפטין.
האחות במחלקה מזהירה אותי כל הזמן שאסור לי לשאת משאות כבדים:-
תיק, סל כביסה, שקית זבל, מוצרים מהמכולת וכו.
מה הסיבה לכך??
האם יש קשר בין תחושת הנימול וכבדות או חולשת השרירים לזה שאני חוטאת בכל זאת בעבודות הבית השגרתיות?
תודה
INVASIV PAPILLARY CARCINOM WHITH AN IN SITU COMPONENT, 0.5 CM IN MAXIMAL
DIAMETER. THE TUMOR IS SITUATED ABOUT 0.2 CM FROMM THE INKED SURGICAL MARGIN.
FIBROCYSTIC CHANGES; FOCAL ATYPICAL DUCTAL HYPERPLASIA COLUMNAR CELL CHANGE AND FOCAL ATYPICAL LOBULAR HYPERPLASIA.
תודה על תשובתך המהירההיכן ניתן לקבל יעוץ גנטי?אני מאיזור ר"ג.
שלום רב,מרבית הממצאים דורשים מעקב.גידול שפיר יכול לשנות את אופיו וגם גידול ממאיר יכול להראות בבדיקות הדמיה כשפיר.בכל אופן מרבית הממצאים הנראים כשפירים בהדמיה אכן כאלה.בברכה,דר, רינת ירושלמי
לאחותי גילו קרצינומה בשד וכחלק מהבדיקות הייתה צריכה לעשות בדיקת PET-CT אשמח לעזרה בקריאת התוצאות הבאות:בחלקי הגוף השונים נרשם: "אין לראות קליטה פתולוגית של PDG" ופירוט על החלקים- לפי הבנתי זה אומר שאין גרורות או ממצאים אחרים באזורים אלה, נכון?באזור העצמות נרשם:"אין לראות קליטה פתולוגית של PDG" ובנוסף נרשם: "ב-CT תהליך סקלרוטי כ-2.4 ס"מ בחוליה L3 מימין"- מה זה אומר?ולסיכום נרשם: "אין לראות קליטה פתולוגית של PDG חשודה לתהליך שאתי".