תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,הדרוג הוא עד 62 נחשב לממצא שפיר= לא ממאירשבת שלום,ד"ר רינת ירושלמי
לד"ר ירושלמי
תודה רבה על תשובתך בענין הטמוקסיפן
אני לאחר ניתוח הוצאת גוש מהשד לשמחתי מדובר בפיברואנדנומה אבל יורד לי דם מהפיטמה וכשאני לוחצת זה מתגבר מה זה אומר
תודה מראש
אמא שלי עשתה ביופסיה לאחר ממצאים של הסתיידויות בשד בממוגרפיה.תוצאות הביופסיה הינם כדלקמן:
Rt breast:BLUE CASSETTE:INTRADUCTAL CARCINOMA GRADE 2 (SOLID WITH CENTRAL NECROSIS)HORMONAL RECEPTORS WILL FOLLOWCALCIFICATIONS ARE PRESENTYELLOW CASSETTE:INTRADUCTAK CARCINOMA GRADE 2
LT BREAST:FREEN CASSETTE:FATTY REPLACED BREAST TISSUE WITH ISOLATED FOCUS OF ATYPICAL DUCTAL HYPERPLASIA.CALCIFICATIONS ARE PRESENT
WHITE CASSETTE:FATTY REPLACED BREAST TISSUE WITH SINGLE FOCUS OF ATYPICAL DUCTAL HYPERPLASIA VS. INTRADUCATAL CARCINOMA/
אני מבחנה שמדובר על סרטן בשלב ראשוני.האם נכון?מה סיכויי ההחלמה?איזה טיפול עושים? כריתה חלקית/מלאה?האם זה אומר שאין גרורות? האם אפשר לדעת את זה בוודאות רק ע"ס הביופסיה או שצריך לחכות לתוצאות הניתוח?
אנא תשובתך המהירה, כי אני לחוצה מאוד מאוד ולא ישנה בלילות מרוב דאגה.תודה רבה,
שלום רב,קרוב לוודאי שהתכוונו שנשארה רקמה במעבדה לצביעות נוספות אם יהיה צורך.שבת שלום,ד"ר רינת ירושלמי
לד"ר ירושלמי שלום רב.
אני נוטלת טמוקסיפן מזה כחודשיים,וסובלת מנדודי שינה.האם בזמן נטילת טמוקסיפן מותר לקחת תרופות לשינה או להרגעה,או שהן עלולות לפגוע ביעילות הטמוקסיפן.
לאחרונה הופיע אצלי שעור בפנים,הבנתי שיכול לנבוע מהטמוקסיפן.האם ניתן לעשות משהו בנידון?
בתודה