תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
ביצעתי היום בדיקת דם לתפקודי כבד לפני MRI אוזן ,בהמלצת רופא מומחה-עקב manyer והתקפי סחרחורת. ערכי הבדיקה הראו wbc 1100 נויטרופילם 300. אין לי חום.
1. יש לי תור ליום רביעי-האם לדחות את בדיקת ה MRI לאחר שאסיים את סדרת 12 טיפולי הטקסול וההרצפטין?
2. האם הירידה בערכים נורמלית והתאים ישתפרו במהלך השבוע שנותר לי לפני הטיפול הראשון?
3. האם יש דרך לעזור למערכת החיסונית להתחזק בשבוע?
כידוע פאה היא דבר יקר.משיחה שערכתי עם סוכן הביטוח-לא קיים ביטוח רפואי שמכסה עלות של פאה רפואית, או שלפחות מחזיר חלק נכבד מעלות פאה רפואית.היתכן??לדעתי הדבר אבסורד!!ידוע לי שקופ"ח מחזריה על פי סוגי הכוסויים השונים עד לגובה של 1500 ש"ח.מה עם היתרה?האם יש סוג ביטוח שמכסה את זה? האם שמעתם דבר בעניין, ביררתם או מוכר לכם ביטוח רפואי שכן מכיר בסעיף החזרי פאה -כצורך רפואי/אמצעי רפואי???עוצו עצה.אני משלמת עבור ביטוח רפואי פרטי הרבה כסף מדי חודש במשך שנים ובסוף כשאני צריכה החזרים אין סעיף שכזה הנוגע גם לפאה???
יצא לי גולה מסביב חיצוני לשפתיים .אין לי מוש מה עובר עליי לפני כמה חודשים רופא נשים ראה את הגודל ואמר שזה כלום .למי עליי לפנות .זה היתפרץ פתאום ככה בכאב חזק שזה מפריע לי אפילו בהליכה .אני מפחדת האם יש סיכוי שיש קשר בין ההגידול בשד ובלוטות לימפה למקום למטה .אשמח עם תעזור לי לאיזה רופא עליי לפנות .רופאת משפחה מסרה רופא נשים .מי צריך לקחת לי במידה וצריך לבדיקה כירוגית .האם לידע את האונקולוג שלי לגבי הגולה .או לא כדאי לספר שלא יעקב לי את הטיפול .יום א יש לי תור לאונקולוג .תענה לי קודם בבקשה .אודה לך מאוד