תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
האם זה בסדר שלבנתים אני מקבלת טמוקסיפן 1 ביום .דרך אגב האם משנה איזה שעה לקחת .את טמוקסיפן .תוך כמה זמן יכול להתחיל להרגיש שינוי בשד .מבכינת גודל .אז היה גודל 3 וחצי באולטרסונד בחודש אפריל .אומנם כאן מדובר על גוש בגודל כמעט 5 .בשד .ובלוטות נגועות כבר חודשים נסחבת .אני רוצה לשמוע תגובות מרופאים והאם זה בסדר .אני מודאגת .וזה יעזור משהו רק לעוד חודש לקבל תשובה של ביופסיה .של ריאות .כי רק עוד שבועים ביופסיה ובטח עוד זמן תשובה .האם זה לא רחוק מידי האם זה עלול להזיק לגידול.או להחמיר כבר חודשים אני נסחבת בין בדיקות .אנשים אחרים ישר היתחלו ניתוח .והמשך טיפול אצלי הכאבים חזקים מרגישה גוש גדול מאוד .וגם בבית השחי רגישות חזקה .
כן אמרו שהיתחילו טיפול רק בימים הקרובים טמוקסיפן.אני אפגוש רק בעוד חודש וחצי בערך.לכן אני דואגת ורוצה לדעת
דרך אגב האם תעני לי בבקשה .האם אונקולוג שד .והוא גם מטפל באונקולוג ריאות .
רציתי לדעת כי אני דואגת שלא ניצטרך לחכות לתור אחר בריאות
שלום, בדו"ח הפאתולוגי של ניתוח להסרת אזור נגוע ב DCIS. התגלה שהבלוטות (3 מתוך 17 ) נגועות. כמו כן נכתב : Extensive multifocal in situ ductal carcinoma grade 3.אנא, הסבר קצר בבקשה. החרדה קשה לי.... תור לאונקולוג עןד 2 שבועותוהזמן לא זז. תודה מראש.
האם תוכאל לעזור לי בבקשה מצרפת לך תשובה .כבר ידוע לי שיש וצריך לבצע ביופסיה תחת סי טי פאט .רק התור בעוד שבועיים .למה סוחבים אותי אני כבר 2 חודשים מתרוצצת .מצילום לצילום .
היתחלת