תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,HER2 בדרגה 3+ פירושו שיש ביטוי יתר לחלבון מסוג HER2 .במצב כזה צריך לשקול טיפול בהרצפטין.בעניין זה-יש חשיבות קרדינאלית לגודל הממצא הפולשני בגידול והאם יש מעורבות בלוטות לימפה.אנא קבעי תור עם האונקולוג המטפל לקבל מידע מדויק על הממצאים והטיפול המתאים.בריאות שלמה ושבוע טובד"ר רינת ירושלמי
לא יודעת איך זה ניקרא?אולי תגידו לי איזה שלבים יש לכימותרפיה.האם מותר להיות בשמש בזמן כימותרפיה .או ללכת לבריכה .?????????????פשוט רוצה להרגיש טוב מבחינה נפשית .כי אני מתייאשת בקלות ואני מאוד רוצה ומקווה שנצליח לתפקדאני רק שואלת רוצה להיות מעודכנת כללית .למרות שבטוחה ת לוי כל אחד איך הוא מרגיששמחה שיש למי לפנות ?
תודה האם נכון גם לגבי ההקרנות? גם שם הזמן לא קריטי!!!!!
האם יש אפשרות לקבל פיאה לשיער לבנתים לזמן של הכימוטרפיה .שואלת כדי להיות מוכנה .והאם יש אפשרות לקבל עזרה כספית יש משהו כזה .מהעמותה .
1. LT.Breast BX
2. LT axilla L.N bx
R/O BREAST CA
סוג הפעולה: histopathology process
1. Left breast, core needle biopsy;- cores of fibro-adipose tissue involved by invasive carcinoma with focal lobular pattern.- the receptors, HER2/NEU and E-cadherin stains pending.
2. Left axillary lymph node, core needle biopsy;
- cores of lymph node tissue extensively involved by carcinoma
T04000
M80103
T08000
שלום רב,אנא שימי לב,בתשובה הפתולגית שברשותך חסרים פרטים חיוניים להגדרת הגידול. ללא פרטים אלה קשה לאמר על אויפיו.בברכה,ד"ר רינת ירושלמי
שאלתי את הרופא ולא הבנתי .רק שאלתי אותו איזה שם הסרטן .
ולא שאלתי אשמח מאוד עם תענה לי .
שבת שלום לך