תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,
מרכז המידע של בית החולים בילינסון מסר לי , כי אין כל בעיה בשילוב.
בברכה,
דר' רינת ירושלמי
בוקר טוב - בדיקות דם לפני שלושה שבועות הראו לויקוציטים גבוהים וזאת עקב דלקת גרון שדווחה ובוצע משטח גרון. חוץ מאקמולים לא קיבלתי טיפול מונע. ולא היתה התייחסות לתשובת המעבדה לפני ובזמן הטיפול ורק שבועיים אחרי נודע לי שהייתה בעייה.האם ניתן לקבל אנטיביוטיקה בזמן טיפול AC? עכשיו אני לפני טיפול נוסף עם אדמומית קלה בגרון,קצת נזלת וכאב במגע בחזה. ביצעתי שוב משטח גרון-תשובה תהיה בשבוע הבא רק אחרי הטיפול. שמעתי על סוגי חיידקים שגורמים לסיבוכים בלב כאשר לא מטפלים בהם כראוי ובשילוב עם הפרוטוקול שלי שיוצר רגישות ללב זה מדאיג.
למי עלי לפנות בבית החולים בו אני מטופלת כדי לדווח או שרופא המשפחה שלי מספיק?
תודה N
יעל יגור 052-8749292
אילת שלום,
הקשר בין מניעת הריון באמצעות טיפול הורמונלי כל שהוא וסרטן השד שנוי במחלוקת.
בכל מקרה קרוב לוודאי ששימוש של חודשיים בטיפול כזה או אחר לא יצר מחלה ממארת.
מקווה שהביופסיות יראו , כי לא מדובר בממאירות.
כל טוב,
לשינויים בתחושה ביד יכולות להיות סיבות רבות- בין הסיבות - בעיה בעמוד שדרה ולעיתים בעיה בפלקסוס ברכיאלי (מקלעת עצבית המעצבבת את היד).
מציעה כי תפני לנוירולוג שיקבע מה המקור לחוסר התחושה הפתאומי. חיפוש הפתרונות בהתאם.
ד"ר רינת ירושלמי
שוב אני שואלת .הרופא אונקולוג שלח אותי לסי טי סאט .האם יתכן שזה מה יכול להיות האם יש מצב שאולי זה סרטן שאני אבין .לגבי הריאה .אולי את לא אותה אחת שענית לי יש לי בעיה בשימות אנשים .
אז בביופסיה ואולטרסאונד וממוגרפיה יש גוש סרטני ובבלוטת לימפה.
נתגלה גוש חשוד בשד בגודל 2.5 ס"מ, עם בלוטה ניידת 1 ס"מ בבית השחי.(חשד לגרורה..)זאת לאחר ממוגרפיה ואולטרסאונד.נשלחתי לביופסיה טרו קט בדחיפות. מה הסיכוי שהביופסיה תיהיה תקינה, קרי שפירה? קטן ביותר?בממצאים נרשם ללא גבולות ברורים לגבי הגוש בשד.רק תפילה תעזור? האם הממוגרפיה והאולטרסאונד לרבות הבדיקה הידנית הינם די מוצקים כי המדובר בגידול סרטני??קראתי איפושהו שרוב הגושים בביופסיה נמאים שפירים....האם תופס גם עלי?חרף המבט המודאג והצופה שחורות של הרופא?
שמי אלינה ואני סטודנטית לתואר שני בביה"ס לטיפול באומנויות באוניברסיטת חיפה. במסגרת לימודי, אני חוקרת את חוויותיהן של נשים בריאות ונשאיות לאחת המוטאציות בגנים BRCA1/2. באופן יותר ספציפי, אני מתעדת את החוויות של נשים שמתלבטות או שהחליטו לעבור ניתוח כריתת שדיים.
המחקר כולל ראיון ושימוש בכלים מתחום האומנות, ואבקש להיפגש איתך לפני הניתוח ולאחריו.
אם את מוכנה לספר את הסיפור שלך אני אשמח ליצור עימך קשר ולראיין אותך בזמן ובמקום שנוחים לך.
כל פרטייך יישארו חסויים וישמשו לצורך המחקר בלבד.
המחקר קיבל את אישורה של ועדת האתיקה של אוניברסיטת חיפה.
תודה,
אלינה מאירזון 052-8496975 Alina5983@gmail.com
מנחת המחקר: ד"ר אפרת דגן, יועצת גנטית ומרצה בחוג לסיעוד, אוניברסיטת חיפה. daganef@research.haifa.ac.il