תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
השתתפות במחקר דורשת כ30 דקות של ראיון. פרטייך האישיים יישארו חסויים לחלוטין.אנא צרי עימי קשר במייל להשתתפות/פרטים נוספים suzimod@gmail.com תודה מראש, ובשורות טובות
שלום M12. בבקשה במידה ותמצאי מידע על קבוצות הפיזיותרפיה המיוחדות שתיארת תפרסמי בפורום הזה.תודה רבה
עמותת אחת מתשע, המסייעת לנשים חולות סרטן השד, פותחת קבוצת חותרות במרכז דניאל לחתירה בתל אביב.
החתירה מתאימה לכל גיל ולכל מצב בריאותי. מחקרים הוכיחו את חשיבותה של החתירה לנשים המחלימות ממחלת סרטן השד.
החתירה בסירה מדגם דרגון מתאימה לעשר חותרות ומתופפת. ביחד, בקצב משותף, בתיאום ובהקשבה, חותרות כולן בסירה אחת.
הקבוצה תחל לפעול ב-1ביוני 2011 בימי ראשון ורביעי 07:00-08:00 בבוקר.
לפרטים והרשמה:
יעל יגור: טלפון 03-6021717 שלוחה 226 דוא"ל adi@onein9.org.il
אני עדיין עוד לא עברתי שום טיפול.לא נורמלים חודש מחכה והבית חולים המטומטמים את השם רצפר משהו כזהלא בדקו.אמרו לנו אנחנו יכולים לתבוע אותם חוצפה .בקיצור השאלה שלי היא האם כל אחד שעובר או יצטרך כימוטרפיהאו ניתוח.צריך לעבור את הבדיקות הנל.סיטי כל הגוףמיפוי עצמות בדיקת אקו.ועוד בדיקות דם .האם כל אחד עובר את הבדיקות האלהבגלל שאני בשלב מתקדם של הסרטן בשד ויש גרורה בבלוטת לימפה.אנ י דואגת .מי יודע .
מה אתה אומר ?
אני רק אחרי הבדיקות והתשובה רצ אתה יודע השלה האחרון הכוונה איזה סוג טיפול.
דרך אגב יש מצב לעשות טיפול רק הורמונלי בלבד עם זה סרטן מתקדם.