תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אז מצב שהבת שלי למשל עושה לי בעיות ולא רוצה לחזור הביתה בת 17אין לי מצב רוח יאוש חרדה.ומי פסח החליטה וזהו .ניצלה את מצב הרוח של בעלי שהיה עצוב והיה לא אכפתי מכאן טפסה טרמפ ולרעה .לא מצליחה להחזיק את עצמירק זה עכשיו חסר לי עוד מחשבות ודאגות נכוןכי בננו לא ידעתי שמצב נפשי יכול להחמיר .כי אני בדיכאון עוד קודם ומחלות דלקת פרקים פיברלגיה אנמיה .ופתאום בא הסרטן הזה. מכה ובצורה הזו אני בטוחה שאני לא אצליח להיות חזקה.אני מכירה את עצמי .אני יעשה כל מה שאני יכולה.אבל כבר עכשיו אני נימצאת בסביבה לא טובה הרגשה לא טובה מתח בבית אנשים לא עצמאים .בבית
מה יהיה אני ממש מיואשת .
אוי כמה נורא שאין לי מצב רוח איזה הרגשהגם בלי זה היה לי.ועכשיו עוד מתחילה להרגיש ריקנות לא כיף לי עם המשפחה .אף אחד בבית לא עוזר לי עם אני לא עושה אין מי שיעשה .היתחלתי לבכות על כל דבר .מה קורא לי ?אני מתעיפת מהר חלשה ישנה שני שעות וכמה עייפה.מה יהיה עם טיפולים .אני דואגת לתופעות לווי כי עברתי ומכירה חלק מהם .מרגישה כאילו אני עושה טיפולים ואחי זה כבר לא כאן .אני כל דבר מסדרת בבית כאילו חס וחלילה קורא משהו.כי מצפה שימצאו כל דבר . כי עד עכשיו לא מצא.אני מיכרה את עצמי אני חלשה וניראת כמו שור.ומתיאשת בקלות .אין לי כוחות סבלכל אלה שחזקות אני שמחה עבורם וכל הכבוד לכם חברים יפה מצידכם איזה כיף זה.אני לא מרגישה שאני בשלב ללמוד לקרוא מאמרים חומר אין לי סבלנות אז איך אני יעזור לעצמי באיזה דרך .אומרים חשיבה חיובית .אומרים שצריך להפעיל את המוח לו.יש לכם פורום תמיכה.סליחה עם אני כאן שלא תגידו לי מה היא מבלבלת את המוח.
האם פעם ראשונה לא צריך בדיקה אצל אונקולוג .כי רק רופא מקופת חולים כירוג היפנה אותי למחלקה אונקולוג.
מה כמה ימים צריך לחכות .השבוע יש לי פגישה עם רופא.
דרך אגב אני מרגישה שהגוש מתחיל להיות גודל ולפריע .
כי עובדה זה חדר גם לבלוטת לימפה .
ומרגישה בכילות .כמעט כבר לפני פסח כל הסיפור .
תענו לי בבקשה .
מצרפת לכם תשובה ביופסיה .
מה יש אפשר תשובה פיענוח הביופסיה .
זה שי שלי גוש ידוע לי .
ידוע לי שיש .ןיש לי כאבים ברגע של מאמץ כי זה מפריע לי לבית כהשחי .לא יודעת מה עובר עלייאולי תגידו לי מתי ניראה לכם שיטלו בי .
שלום
אחרי שהרופא מצא גוש בשד הוא היפנה לכירורג,
והכירורג שלח לבדיקת אולטרסאונד.
האם זה דחוף?
תור רגיל לוקח ששבוע שבועיים..זה בסדר?
או שאני ילך פשוט למיון?
(אני מתחת לגיל 20,עם היסטוריה במשפחה)
שלום רבבת 32 , נשלחתי אולטרסאונד לאחר שחשתי בגוש קטן בשד ימין,בבדיקה הרופא מרגיש את הגוש אך ללא ממצא כלשהו באולטרסואנד.ציין שאין ממצא כלל בשד מלבד תחושה ידנית.מה פשר העניין ?האם יתכן גוש סרטני ללא ממצא באולטרסאונדתודה
שלום,
אמא עם סרטן שד גרורתיבCT אחרון נראו נודולים (מקווה שמבטא נכון) בכבד.
בעקבות זאת החליטה הרופאה לשנות את הטיפול מאדריאמיציןלגמציטאבין יחד עם סיספלאטין
בכל מיני אתרים שמסבירים על גמציטאבין מופיע :א. שהטיפול קשה מאוד עם המון תופעות לוואיב. פוגע בכבד...
דעתכם בבקשה / אנחנו מבולבלים
תודהאבי
אבי שלום רב,
ככלל לשילוב של תרופות כמיות יש יותר תופעות לוואי מאשר לתרופה בודדת, אולם גם הסיכוי לתגובה הוא גדול יותר.
הטיפול נסבל- ובמקרה שתופעות הלוואי קשות לאמך- תמיד ניתן להוריד מינון של אחת התרופות או שתיהן.
בברכה,
דר' רינת ירושלמי
תודה ד"ר ירושלמי.
מה לגבי נזק לכבד ?האם השילוב עוזר או שיותר מזיק ?
תודה
שלום רב,היום הייתי בביקורת אצל רופאת כירוגית שד אשר ראתה שפיטמה אחת יותר שקועה מהשנייה. יש לציין שפטמותיי תמיד היו שקועות. ואמרה לי שהיא חושדת ברטרקציה -הפטמה בשד שמאל יותר קטנה ושקועה ויש ולחזור אליה בעוד חודש.יש לציין שבזמן האחרון צד שמאל יותר תפוס לי
אני מאוד לחוצה ולא מסוגלת להמתין חודש מאחר שקראתי שזה אחד הסימנים לסרטן שד, וכן לפני 3 שנים קיבלתי הקרנה לבית החזה לאור סרטן לימפומה.מה הסיכויים לכך? מה אפשר לעשות?