תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
על רקע הידע המועט שיש על החוויה, ההתמודדות והצרכים היחודיים של נשים שעלו מברית המועצות לשעבר עם מחלת הסרטן, אנו עורכים מחקר שמבקש להגביר את הידע בתחום זה.לצורך כך, אנו מחפשים משתתפות מתאימות (יוצאות בריה"מ) המתמודדות (או שהתמודדו בעבר) עם מחלת סרטן. מדובר במפגש חד-פעמי שיכלול שיחה וראיון על תפיסת המחלה וההחלמה. המראיינת עצמה דוברת רוסית, והשיחה יכולה להיות בעברית או ברוסית.
לפרטים נוספים ולהשתתפות במחקר נא ליצור קשר עם המראיינת במייל: barstou@gmail.com (אירינה)
Здравствуйте!
В связи с тем, что мы очень мало знаем об ощущениях, трудностях и потребностях женщин, приехавших из стран бывшего СССР и борющихся с раком, мы проводим исследование с целью лучше понять данную проблему. Мы ищем участниц, репатриировавшихся из стран бывшего СССР, которые борются с раком (или уже победили рак). Речь идет всего об одной встрече, которая включает в себя интервью о воприятии болезни и выздоровления. Интервью может проводиться как на иврите, так и на русском языке, в зависимости от Ваших потребностей.
Если Вы заинтересовались в нашем исследовании и хотите получить более подробную информацию или стать его участницей, пишите по адресу: barstou@gmail.com (Ирина)
אני לאחר ניתוח הוצאת גוש (1.5 ס"מ) + בלוטת הזקיף + 32 בלוטות (צד ימין) - ב- 10.3.11 . לאחר מכן ב- 27.3 ניתוח נוסף, ניקוי שוליים. עדיין סובלת מכאבים ביד ימין ובשד. בחופשת מחלה. עבודתי - קלדנית יום שלם. רופא המשפחה אמר שצריך המלצה מהרופא כירורג כדי לתת לי עוד א. מחלה. מה נהוג, האם הרופא כירורג יסכים להמליץ עד סוף מאי שאהיה במנוחה ? (טרם ידוע מה הטיפולים כי אין רצפטורים). אודה על תשובתך.
שלום רב!
שלום רב, יש אסכולות התומכות במה שקרוי היום רפואה אינגרטיבית- משלימה. מציעה לך להתייעץ בעניין זה עם מומחה מורשה ברפואה אינטגרטיבית. יש יתרון לדעתי להתייעץ עם אותם מומחים אשר עובדים תחת אותה מטריה , קרי בתי החולים השונים, של המכונים האונקולוגים.בברכה,דר' רינת ירושלמי
בתאריך ה- 10.04.2011, יום ראשון בשעה 16:30 עמותת ברכה בשיתוף חברת פרונטו, מבצעת אירוע מיוחד המשלב מדע ואמנות להתמודדות והקטנת הסיכון של סרטן שד לנשאי/ות BRCA1&2.הארוע יתקיים בביה"ח רמב"ם, חיפה בבניין הקתדרלה – ראה/י קובץ הזמנה לארוע מצורף.
נשמח לארח כל אחד ואחד מכם ובני משפחתכם.אנא הפיצו הלאה בקרב העובדים/המכרים שלכם גם אם נדמה שהוא/הי...א לא מעוניין/ת ואולי תעזרו למישהו למנוע את המחלה....להרשמה לארוע אנא השיבו במייל חוזר או צרו קשר עם עמותת ברכה בטלפון: 072-2332974 או במייל: info@bracha.org.il
שלום לכולם . שמי דיאנה ואני חולת סרטן .אשמח לשתף אתכם בהתמודדות היוצאת דופן שלי במחלה. טל: 03-6581069
לאימי סרטן שד מפושט מאוד בגוף . החלה טיפול כימותרפי ב5/3/10 בטקסול הרצפטין וקרבו(פלטין) +ארדיה. במהלך השנה חלה ירידה במספר מוקדים בגוף אך חלה עליה במוקד העצמות. לפני חודש הוחלט לשנות לה את הטיפול להרצפטין ונוולבין navelbine. לפני כחודש בדקנו בדיקת מרקרים והם היו 83.6 ולאחר חודש (3 שבועות של שימוש בנוולבין) מרקרים עלו ל100. בנוסף נוצרו כאבים חזקים בעצב בוהן של הרגל. ושילשולים למרות שנוולבין אמורה לגרום לעצירות. הרופאה לא מוכנה לשנות טיפול. האם לאור האמור מומלץ לדעתך להמשיך בטיפול הנוולבין ואם לא אז מה כן ?