תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
האם יש זמן מסויים לפני תחילת הטיפולים בו צריך לעצור טיפולי שיניים, שיננית וכו?
תודה
שלום פורם נכבד,
אני גבר בן 24,
לפני קצת יותר מחודש הרגשתי שכואבות לי השדיים וכאשר נוגעים מרגיישים כזה גוש, אבל הדבר המוזר זה שזה בשני השדיים ולא כמו שקראתי כאן רק באחד מהם.
מאז אני גם מרגיש יותר רגיש באיזה המדובר, בקטע של לישון על הבטן לא נעים לי.
מה לעשות? האם יש איזה שהם בדיקות מומלצות? ודרך מי?
בברכה ומחכה לתשובה מהירה.
שלום רב !!
אני מעוניין לדעת מה חומרת המצב בעקבות ביופסיה שעברה סבתי.
תיאור מאקרוסקופי:
4 גלילים לבנים הגדול באורך 1.5 ס"מ 4-
תיאור מיקרוסקופי:
צביעה ל- CALPONIN הדגישה דוקטים בודדים עם DICS,LOW GRADE
INDEX הוא 3 מתוך 3
בדיקת ER :
+3 ב - 100% מגרעיני הגידול
בדיקת PR:
+2 ב 15% מתאי הגידול
+3 ב 10% מתאי הגידול
INDEX 0.6 מתוך 3
צביעה ל p-53 :
נמצאה צביעה חיובית בתאים בודדים בלבד.
בצביעה ל Ki-67 :
נמצאה צביעה חיובית ב - 10% מגרעיני הגידול.
בדיקת Her2/Neu:
התבצעה באמצעות נוגדן (4B5) , - Pathway Rabbit Monoclonal של חברת Ventana ולפיה ביטוי היתר של חלבון ה Her2/Neu בגידול הוא +2
אבחנה :
Left breast trucut biopsy
-Involed by infiltrating duct carcinoma grade 1-2 with few intralesoinal dcis low grade and desmoplastic stromal reaction
אשמח לקבל הערכת מצב .....
תודה מראש דביר...
דר' אלוייס..
תודה לך על התגובה המהירה ...
שלום רב..
בהמשך לתשובתך ..
גילה - 76 , מרחק מהפיטמה הוא 6.7 ס"מ ,שד שמאל בשעה 1 , בקוטר 1.9.
תודה...
שלום רב,בבית החולים בילינסון (ןגם בבתי חולים אחרים) קיימת מרפאה לנשאיות הגן. במרפאה- הנשים נפגשות עם אונקולוג, כירורג ורופא נשים לדון בתוכנית המתאימה להן . כמו כן מוצעת תוכנית מעקב.בברכה,דר' רינת ירושלמי
לאחר ניתוח הסרת גוש + בלוטת הזקיף ורמות 1 ו- 2 של הבלוטות שלאחר פתולוגיה התברר כי הוצאו 32 בלוטות. טרם ידוע מהו ההמשך טיפול.
אני קלדנית במקצועי, מקלידה יום שלם. השאלה היא האם אוכל להמשיך בעבודתי בתור קלדנית או שתהיה לי בעיה לעבוד בעבודה זו ? מה עליי לעשות אם כן ? (איזה אישורים רפואיים צריך למל"ל או לאבדן כושר עבודה וכו'). אודה על תשובתך.