תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
למכירה 5אמפולות של THIOTEPA 100 MG במחיר עלות .לפרטים ניתן לפנות למרכז המידע 03-5721608
או לכתובת המייל .
אני אשה בת 61. קבלתי השבוע תוצאות ממוגרפיה ורציתי לשמוע את אבחנתך.שמאל - הכל תקין.ימין - גושים ברקמה הרכה: גוש 1 : 1.4 ס"מ, מרכזי מאחורי הפיטמה. 2. BIRADS - ממצא שפיר.לא נראו הסתיידויות פתולוגיות.רקמה פברוגלאנדולארית - תקינה.צל העור והפטמה - תקינים.רושם" גוש כמתואר.2. BIRADS - ממצא שפיר.
יש לי סיבה לדאגה??המליצו לי: לחזור על בדיקת ממוגרפיה בעוד 12 חודשים.
בתודהציפי
אני שנה לאחר כריתה מלאה. מקבלת ארימידקס. הוצע לי ע"י רופאת המשפחה לקחת בנוסף גם את ה"רמוטיב" . שאלתי האם התרופה הזו מותרת לחולי סרטן.תודה
שלום
לצערי אני חדשה במדור. אז ברוכים הנמצאים.
המלצת הכירורגית להוציא את הגידול ושוליים מסביב, במהלך הניתוח להוציא זקיף ראשון לבדיקה ולפי התוצאה להחליט אם להוציא את כל השאר.
בהתייעצות נוספת קיבלתי המלצה להוציא בניתוח את הבלוטות מבלי לבצע בדיקה וזאת מכיון שהבדיקה הראשונה במישוש העלתה חשד גם לגבי הבלוטה בנוסף לגוש.
בביופסיה נדגם הגידול ועוד אזור שנראה סמיך בממוגרפיה, אך לא נבדקה הבלוטה. אזור כנראה שומני זה יצא תקין.
בתשובת MRI שביצעתי אחרי הביופסיה נרשם-בלוטות עם קורטקס מעובה בבית השחי משמאל. יתכן ראקטיביות בספק פתולוגיות.
PET CT שנעשה לאחר מכן הצביע על קליטה פתלוגית של FDG בעוצמה נמוכה בבלוטה 1.7 בבית שחי שמאל.
א. איך יודעים להחליט בין שתי העצות? מה מהן טובה יותר לעתידי? האם אני יכולה להגיד לרופאה מה העדיפות שלי?
ב. מה המשמעות של הוצאת המערכת מבית השחי מבחינת הטיפול בהמשך?
בריאות טובה ושבת שלום