תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
נראה לי יהיה מעניין אם הרופאות של הפורום יעדכנו אותנו החולות הקוראותבפורום, בחידושים האחרונים בתחום המחקר ותוצאותיו בתחום סרטן השד-אני למשל לא מעורה בקריאת מחקרים רפואיים, אבל מתעניינת מאוד במחקרים וחידושים- לגבי תרופות וכ''ו.הייתי שמחה אם זה יעשה באופן קבוע.עם המון תודה והערכה על מאמציכם לפורום!
ע.א שלום רב,
צלקות עוברות שינויים במשך תקופה ארוכה עד שמקבלות את צורתן/ אופיין הסופי. הצטברות נוזלים באיזור הצלקת היא תופעה מוכרת, בתקופה שלאחר פרוצדורה כירוגית. במידה וקיים ספק לגבי אופי הממצא ניתן להוסיף בדיקת סונר למקום.
בברכה ובריאות שלמה,
ד"ר רינת ירושלמי
sun יקרה,
לא ברור מהודעתך ממה וכיצד נפצעה, אך אני מבינה שהדימום פסק והפצע חוטא היטב. לפיכך, איני רואה סיבה לפניה דחופה לבית החולים. קרוב לודאי שאמך נפצעה בעבר ביד זו ויודעת מנסיונה האם הפציעות מסתיימות בזיהומים וצורך בטיפול אנטיביוטי. כיוון שאת מציינת פציעה משמעותית מציעה ביקורת רופא ובדיקה האם אמך זקוקה לחיסון אנטי טטנוס.
בברכה,
דר' רינת ירושלמי
בדקתי ולא ראיתי במערכת אצלנו הודעה שנמחקה.יתכן וההודעה שכתבת לא נקלטה בפורום.תוכל להעלותה מחדש.
דורית שלום,
לא קרה דבר. המשיכי בלקיחת הכדור כרגיל . כהערת אגב אציין, כי בעבר היו שסברו ש 40 מ"ג הוא המינון המומלץ .
בריאות שלמה
דר' ירושלמי היא רופאה בכירה ביחידת השד של המכון האונקולוגי בבית החולים "בילינסון".
אנו מברכים אותה על הצטרפותה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה.