תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
האגודה למלחמה בסרטן
שלום ותודה רבה על התשובה.
האונקולוגית שלי אמרה לי שאני יכולה להמנע מהקרנות לשד במידה ואני עוברת כריתה ולהקרין רק לבית השחי. משיקול זה אני מעדיפה לעבור את הכריתה עכשיו - אחרת עלי לעבור הקרנות והשחזור יכול להיות פחות אסתטי.
האם את חושבת שאני צריכה לעבור הקרנה לשד בכל מקרה?
תודה
מירה
שלום,
אני שבועיים אחרי טיפול AC ראשון. בבדיקת דם מהיום ירד ה- WBC ל- 3.8 וה-NEUT.abs ל- 0.8.האחות הסבירה לי שה-NEUT מאוד נמוך אבל כיוון שה-WBC עדיין לא מתחת ל- 3.5 אז לא חייב להיות רק בבית ואפשר להסתובב אך לא להיות במקומות הומי אדם ולהיזהר מאנשים חולים.
רציתי לשאול אם יש אמצעים להיזהר או פשוט תשומת לב. אני עובדת עם אנשים אצלי בבית (אחד על אחד) וגם מסתובבת בחוץ - האם זה מסוכן?
כמו כן, מה אפשר לקחת כדי להעלות את הכדוריות הלבנות. שמעתי על דבש כלשהוא, האם יש משהו מומלץ בתזונה?
תודה.
בת 42 .אני לאחר ניתוח (2.07.09)הוצאת גוש (1 ס"מ+ 2 מ"מ שוליים נקיים), 1 בלוטה (בשד) נגועה, 9 נקיות. תלת שלילית.טיפול acx 4+ טקסול2x.+33 הקרנות. מקבלת אחת ל-3 אווסטין במחקר.יש לי בדיקת מעקב ממוגרפיה בסוף החודש וביקורת כירורג שד.רציתי לדעת אם מגיעה לי בדיקת MRI לצורך בקורת מקיפה ובעיקר למען השקט הנפשי שלי?