תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום,שמי ניר אדלר אני מסטרנט בפסיכולוגיה רפואית. במסגרת התזה שלי אני עושה מחקר על תקשורת בין אם החולה בסרטן לבין ילדיה.המחקר כרוך במענה על שאלון אשר נשלח במייל. המשתתפות במחקר נשארות אנונימיות לחלוטין, אין צורך לציין שם או פרטים מזהים אחרים.מטרת המחקר היא לשפר את דרכי ההתמודדות של אמהות החולות בסרטן ובפרט לתת לאמהות כלים לשיתוף הילדים בהתמודדות שלהן עם מחלת הסרטן.
כל אמא לילדים מתחת לגיל 18 אשר מתמודדת או התמודדה בעבר עם מחלת הסרטן ומעוניינת להשתתף במחקר, מוזמנת לשלוח מייל ל-adlernir1@walla.com
בריאות לכולםניר אדלר
שלום רב,אמי חלתה בסרטן שד אח"כ סרטן מעי גס ולבסוף גרורות של סרטן שד בבטן וסרטן פיריטינאום(עברה כריתת שחלות מניעתית).אמי נפטרה בגיל 63בעוד כחודש אני אמורה לכרות שחלות+שדיים+שיחזור מיידי.אתמול הייתי בבדיקה גניקולוגית שיגרתית לקראת הניתוח והועלתה שאלה לגבי אח"כ. הרי אכנס בבום למנופאוזה(גיל מעבר). אני בת 39 ו-9 חודשים ויש לי שתי בנות צעירות.האם לקבל הורמונים למניעה כמו טמוקסיפן? במידה וכן הבנתי שלתרופה יכולהלעודד סרטן של רירית הרחם במידה וזה נכון האם בניתוח לא כדאי להסיר גם את הרחם?האם יש סכנה מוגברת לחלות למרות הכריתות במידה ונוטלים הורמונים.אשמח לדעת את דעתכן המקצועית רפואית.במידה ולא ניתן לקחת הורמונים כיצד שומרים על הגוף(נטיה לאוסטאופורוזיס וכו')תודה,שולמית
שלום דר אלויס ודר גולדברג.לאחותי יש סרטן שחלות שלב 3-cלפני שבוע היא עברה הסרת שחלות,רחם, תאי רקטום ,ואמנטיוםהיו סימנים גם בלימפות של סרטן . היא בת שלושים ושלוש ובעבר היה לה סרטן בשד. הרופאים גילו שיש לה ברקה גן ושמענו מהם שאם כך הדבר יכול להיות שטיפול גנטי יעזור.היא מטופלת בלונדון קליניק. האם יש גם בארץ טיפולים גנטים מומלצים? מה דעתך על לונדון קליניק כמקום לטיפול בסרטן הזה. כמו כן על איזה סוג דיאטה היית ממליצה לה ? האם דיאטת בודויג מומלצת או מקרוביוטיקה? תודה
ניתן להכנס לאתר http://www.breast-care.co.il שם מידע ופתרונות של פרוטזות שד וחזיות מתאימות.ניתן ליצור קשר עם רונית שתשמח לעזור.