אנו מציעים למכירה קיטרודה (4 אמפולות) שנרכשה לפני כשבועיים שאינה נמצאת בסל התרופות ולצערנו לא הספקנו להשתמש בה.
נשמרת בבית המרקחת באסף הרופא.
לפרטים ניתן ליצור קשר עם מלכה: 054-4875797
התרופה נרכשה עבור אמי ז"ל בניו-פארם שבבית חולים מאיר.
התרופה עדיין מאוחסנת במחלקה האונקולוגית בבית חולים מאיר.
התרופה נרכשה בכ- 35 אלף ש"ח (יש קבלה).
מעוניינים למכרה גם בהוזלה (הגיונית).
נא לשלוח מייל עם פרטי התקשרות ואני אחזור בהקדם.
שלום,
האם יש עדויות (לאו דווקא הוכחות) להשפעה שלילית של צריכת מוצרי חלב (לאו דווקא בכמויות עודפות) על סיכון להתפתחות סרטן במערכת העיכול? רות
יש לי אולפריב לחודש ימים - היה מיועד לאשתי.
אבי 0544547502
שלום רב אבא שלי בן 72 בריא בדרכ כלל ירד 12 קילו בתקופה מאוד קצרה
לאחר ct אמרו לו שיש לו סרטן בקיבה והמליצו על ניתוח של כריתה מלאה
עכשיו לאחר בדיקת מרקרים תוצאה של ca 19.9. תשובה. 142.
החליטו להתחיל קודם טיפולים כימוטרפים ורק אחר כך ניתוח
שאלה מה זה אומר תוצאה של 142
ולמה לא קודם להסיר את הגידול לראות עם יש שלוחות ורק אז לעשות טיפולים עם צריך
למה להחליש קודם את הגוף עם סידרת טיפולים ואז לעבור ניתוח שגם ככה הוא לא קל בכלל
העם התוצאה אומרת שכניראה יש גידול בעוד מקומות
אשמח לתשובות
שלום
CA19-9=142 אין לו משמעות מיוחדת ,הוא מופרש לזרם הדם מהגידול וניתן יהיה לנטר את יעילות הטיפול תוך מעקב אחריו.
ישנן 2 גישות לסרטן קיבה האחת היא קודם כל לנתח ורק אחר כך לתת טיפול כימי וקרנתי או הגישה החדישה יותר ,שמעדיפה להתחיל עם טיפול כימי מוקדם עוד לפני הניתוח אחר כך לנתח ולתת עוד כימוטרפיה אחרי הניתוח ,כשהיתרון של גישה זו,הוא מתן כימוטרפיה בשלב מוקדם כשהמטופל לא מתאושש מניתוח ,וידיעה אם הטיפול עובד או לא.
הגישה של טיפול כימוטרפי מוקדם נחשבת ליותר מתקדמת כיום היות ובאחוז גבוה מכלל החולים בסרטן קיבה יש להם פיזור גרורתי מיקרוסקופי ואנו מעדיפים לתקוף עם כימוטרפיה מיד ולא לדחות בחודשיים עד לאחר הניתוח.
אימי בת 60 ועברה סרטן המעי הגס לפני כ 11 שנים. לפיכך אסור לה לקחת הורמונים להקלת תסמיני גיל המעבר. האם מותר לקחת כדורי מאקה על מנת להקל על תסמינים אילו?
http://www.spirulina.co.il/Product/%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%A9-%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%A0%D7%99---157-%D7%92%D7%A8%D7%9D---200-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%AA-785-%D7%9E%D7%92-%D7%91%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%94
לא מכירה קשר בין הורמונים לסרטן מעי גס ולכן לא רואה מניעה ללקיחת הורמונים.
אבל במידה ולא מעוניינת מסיבות אחרות ,מציעה להתייעץ בנוגע לכדורים הללו בפורום רפואה משלימה.
אשתי חולה בסרטן לבלב וניסינו את התרופה "אולפריב" ללא הצלחה
יש ברשותי תרופה לטיפול של חודש שלם
מעוניין למכור אותה
התופעות של חולשה עייפות וחוסר תאבון יכולים להיות משניים לטיפול הכימי ,למחלה הבסיסית ,ניתן לנסות סטרואידים להגברת התאבון ושיפור רמת האנרגיה.
או קנביס לשיפור התאבון.
שלום! הייתי רוצה לדבר איתך על מצבך והניתוח שעברת. אבא שלי אמור לעבור ניתוח כריתת ושט בימים הקרובים.
אודה לך מאוד אם תוכל לחזור אליי בהקדם.
מאחלת החלמה מהירה מכל הלב!
050-6232381
שלום לכולם,
שמי זיו יש ברשותי 6 מנות אברקסן שהוזמנו לאימי לטיפול בסרטן הלבלב
ההזמנה בוצעה דרך טלפארמה עם הטפסים הרלוונטיים ונשמרה בקירור מאז
יש להן תוקף של עוד מספר חודשים
אימי נפטרה ואני מעוניין למכור את המנה במחיר מופחת על מנת להשיב חלק מהוצאות הטיפול בה בימיה האחרונים .
ניתן לפנות אלי במייל zivegri@gmail.com