אבי כנראה עובר לקו שלישי בקרוב מאוד, סימנים מאוד גדולים שהקו השני כבר לא אפקטיבי - הגרורות במהלך הטיפול נשארו באותו גודל, אך לאחרונה סמנים עלו פי 3 (היה חולה בדלקת ריאות בשבועות האחרונים, האם זה קשור לכך?).
רשמת כאן (דר. הוברט) בעבר הלא רחוק כי לאחר קו ראשון של אפירוביצין ציספטלין וקסלודה וקו שני של טקסול - הקו השלישי אמור להיות אירינוטקאן.
יש לציין כי אינו מתאים לקבל הרצפטין, כלומר לא קיבל טיפול ביולוגי כלשהוא.
הבנתי מהורי שלדברי הרופא המטפל, ישנן שלוש אופציות שאחת מהן נסיונית.
האם תוכלי לשפוך אור?
שלום רב
לאמא שלי יש סרטן מעיים היא עברה ניתוח ואחרי קורס של כימותרפיה הופיעו גרורות בריאות ועכשיו היא עוברת תיפול בקן2 folfiri irinotecan בתחילת התיפול המרקר ca125 = 53 ומרקר cea =66 עכשיו מרקר cea ירד ל 3.3 אבל מרקר ca125 במהלך התיפול ירד עד 44 ושוב עלה ל54
מה זח בדיור אומר למה מרקר ca125 עלה ,מה המרקר הזה מראה ?
חוץ מזה בספירת דם יש immature granulocytes basophils שלא אמורים להיות ואצלה הם כל הזמן קיימים יורדים ועולים, על מה זה מראה?
תודה
עברתי בדיקת אנדוסקופיה לאחרונה ונמצאו בה 8 פולפים מה שבבדיקה לפני 3 שנים לא היו. בביופסיה שנלקחה נמצאו פירורים . בעברה כבר טופלתי בחידק בקיבה .וכתוצאה מכך לוקחת באופן קבוע לונטון. אם אני לא לוקחת לנטון יש לי צרידות כנראה בגלל הבקע הסרעפתי.
האם יש קשר לכך שהפולפים גדלו כתוצאה מליקחת התרופה?
האם הטיפול הוא רק מעקב ?
.
הי,
הנכם מוזמנים בזה לכנס מענין וחשוב העוסק בתפקיד התקווה בתהליך ההחלמה וההתמודדות עם מחלת הסרטן.
הכנס בחסות היחידה לרפואה משלימה ברמכז דוידוף לחקר, מניעה וטיפול בסרטן שבמרכז הרפואי רבין, ביה"ח בילינסון (www.integrativemedicine.org.il) והוא מיועד הן לקהל הרחב והן לבעלי מקצוע בתחום הבריאות.
הכניסה חופשית!
מצ"ב קובץ עם תכנית הכנס - במרכזו הרצאה בשידור חי של פרופ ברני סיגל, אחד הכירורגים החשובים בארה"ב המתמחה בסרטן' שפירסם ספרים רבים על חשיבות קשרי הגוף-נפש והתקווה בהחלמה ובהתמודדות עם מחלת הסרטן.
tאנא שתפו את חבריכם וידעו אותם על קיום הכנס. נשמח לראותכם!!!
ד"ר עופר כספי
מנהל היחידה לרפואה משלימה, מרכז דוידוף - ביה"ח בילינסון
oxyntic gland mucosa by minimal chronic inflamationבמה מדובר?