שלוםיש נסיון לא קטן בנסיון לייבש את המיימת ,יעילותה המחלה בה יש מיימת אך מינימום של גושים גידוליים שלא יטופלו על ידי ההזרקה הישירה לחלל הבטן,דורש הפסקה מסויימת בטיפול הכימי.אני חושבת שסכויי ההצלחה משתנים בהתאם לטיב הגידול הגורם למיימת ואולי המתאים ביותר הוא סרטן השחלה .לא יצא לי להשתמש בסרטן דרכי מרה ולא מכירה סיפרות המדברת על סיכויי ההצלחה בסרטן זה באופן פרטני.
דוקטור הוברט היקרה !
שלום !!
בחודש יוני שנה שעברה עברתי ניתוח וויפל לכריתת גידול בלבלב מסוג
אדנוקרצינומה . בדוח הפתולוגי צויין ש 2 בלוטות הלימפה מתוך 10 היו נגועות
ללא ממצאים נוספים.
בחודש אוגוסט התחלתי בטיפולים כימותרפיים שאותם אני עומד לסיים בעוד 3
שבועות . שאלתי היא האם לפי מה שתואר אפשר לומר שיצאתי מטווח של הסכנה
או שישנו עדיין פרק זמן שיש צורך להיות עם אצבע על הדופק ?
המון המון תודה על עצתך !!!
אלכסנדר
דוקטור אילה תודה על ההסברמה מבין השניים טוב יותר לאיבחון של מחלה חוזרת או מחלה בכלל
כמו שכתבתי בעבר אני עדיין סובל מכאבים בבטן לאחר ניתוח וויפל לפני שלושה חודשים. אני כרגע מקבל טיפול כימותרפי מסוד ג'מזר, מצבי הנפשי ירוד מחשבותי מוטרדות מה יהיה ואיך אצא מהמחלה הארורה הזאת. נאמר לי שיש אפשרות לקחת קנביס אבקש המלצתך (אציין שאני הייתי מעשן מזה 40 שנה כ- 2 חפיסות ביום שמאז הניתוח הפסקתי לגמרי)מה תהיה ההשפעה
שלום דר',
לאבא שלי 56 גילו סרטן הקיבה לפני שנה וחודש.
הוא עבר ניתוח וכרתו לו 2/3 מהקיבה לאחר מכן הוא עבר כימו והקרנות בערך חצי שנה.
המצב שלו לא השתפר לאחר הטיפולים והמששיכו לתת לו לעשות בדיקות CT כדי להבין מה קורה.
לפני חודשיים נתנו לו לעשות בדיקת דם כלשהיא שנמצאו בה מרקרים שזה חתם את זה שהמחלה כרגע נזרקה לשער הכבד.
כרגע החליטו לתת לו טיפולי כימו נוספים אבל חומרים אחרים מהפעם הראשונה, לצערנו הטיפולים הופסקו בגלל דופק נמוך, שמו לו קוצב לב וכשהדופן עלה הבדיקות דם לא תקינות, כדויות דם נמוכות מאות בסביבות 700 ולכן נשלח שוב הבייתה עד שזה יתאזן.
הרופאים לא ממש מספקים לנו תשובות חד משמעיות כדי שנבין מה זה אומר מבחינתו ובאיזה שלב/מצב נמצאת המחלה
אנחנו מחפשים רופא פרטי שיוכל לעזור לנו להבין איזה זה עומד כרגע ומה עוד ניתן לעשות.
יש דרך ליצור איתך קשר?
והאם זה אומר שהמחלה ממאירה?
יש אופצייה לנתח שוב את הכבד או להסתפק רק בכימו?
תודה.
שאלהמה ההבדל בין סיטי לפאט סיטי
אמא שלי שנה וחצי לאחר ניתוח וויפל -סרטן לבלב לא גרורתי שהוסר בשלמותו היא עברה טיפולי כימותרפיה משלימה והקרנות.
בבדיקה האחרונה CA19-9=22.53 לעומת 16.02 בבדיקה לפני חודש וחצי.
CEA=2.47 לעומת 1.34 בבדיקה הקודמת
CA125=12.47
האם השינויים מעידים על מגמת עלייה?
האם עלייה בסמן המעוררת חדש היא עלייה של מעבר לערכי הנורמה?
מודה מאוד על ההסבר ועל ההתיחסות
My wife 40 years old just had the left side of her liver removed, due to Tumor found in the liver generated from the gallbladder channel within the liver , A-What treatment if any is available to try and prevent the cancer from coming back in that area? At the same time during a PET/ they found out a Tumor on her left lung, we just found out that the tumor is primary and has no relations to the liver, our debate is, should we operate and or start treatment, but how one can give treatment to both, the DR said that he has not seen such case for many years,