שלום,לא היו פוליפים בבדיקה לפני 3 שנים..וגם לא בבדיקות הקודמות תודה לאל,כל כמה זמן בגילי ועם רקע משפחתי צריך להבדק?תודה מראשאורי
שלום רב לאמא שלי ביצעו ב 13.8 בקופת החולים אולטרסאונד במהלכו גילו גרורות בכבד הרנגנלוג המליץ מיידית להגיע לבית החולים וכך גם רופא המשפחה. בעת ההגעה לבית החולים ביצעו רנטגן בריאות וגם שם נראה משהו לא ברור. רק בתאריך 19.08 בוצע סיטי שאישר כי ישנם גרורות גם בריאות לביופסיה נקבע תור רק ל 23.8 לדעתי התהליך ממש איטי רציתי לקבל דעה של מומחה האם אני צודק האם לפנות לרפואה פרטית שתגביר את קצב הבדיקות ואף את התחלת הטיפול ?
שלום רב,
לאימי מקרה דומה מאוד כפי שתארה MIMI , מאוד סקרן חה התגובות שהתקבלו לשאלות שציינה, אני מבולבל ומיואש ורוצה לעזור לאימי ופשוט לא יודע איך ? ומה נכון עבורה אשמח לקבל עזרה שתסייע לי ללמוד יותר על הנושא .
מהם הטיפולים הנכונים לרבות הטיפולים הנסיוניים המחקריים האפשרים ומי יכול לעמוד בקריטריונים להתקבל לטיפולים הנ"ל ?
אנו ממתינים לפגישה עם אונקולוג שתתקיים בעוד כ שלושה שבועות וקוססים ציפרניים מחוסר הוודאות והקושי לקבל החלטות נכונות
תודה
אבי
אבי עם סרטן קיבה דרגה 4 ומקבל כימוטרפיה כבר שלושה וחצי חודשים.
רק היום המרפאה קיבלה את התוצאות של ההתאמה ל HER 2 אך מאחר והאונקולוג בחופש עדיין לא מוסרים לנו את התוצאה.
ממה שכן הצלחנו לדלות לאחר שנתנו לנו לעיין בתוצאות היו הנתונים הבאים:
"her2 - new נמצא בדגימה מספר ..."
האם ניתן מפרט זה להסיק משהו?
רב תודות
שלחו את הביופסיה שלו למעבדה בארצות הברית (זה מה שאמרו לנו)