שלום ד'ר אילה
לאחי התגלה גידול ענק במעי הגס
בניתוח נמצאה גרוררה במעי הדק ושתי גרורות באומנטום
היום הוא מקבל טיפול כימוטרפי הומלץ על שניים עשר טיפולי ם אחת לשבועיים
האם זהו טיפול מאריך חיים או טיפול מונע
האם ניתן להחלים אחרי הטיפול
היום הוא מקבל טיפול כימוטרפי הומלץ לעל שניים עשר טיפולי אחת לשבועיים
הרגעת אותי
---------------
ד"ר הוברט תודה על ההתיחסות. אני מדבר על מצב שהגידול הוא במרחק 2 ס"מ בלבד מפי הטבעת. אמרו לי חלק מהמומחים שאין מנוס מביטול פי הטבעת והוצאת סטומה קבועה, כי זהמאוד נמוך. רק רציתי לדעת מדוע את סוברת שניתוח לא לאפרוסקופי עדיף במקרים אלה?האם השיקול האונקולוגי או שיקול אחר? מאוד מחכה לתשובתך אני או טו טו מנותח.
בתודה מראש
באמת שיהיה לך רק בריאות מעכשיו. לא מגיע לאף אחד דבר כזה.
בני שלום,
לאימי מצאו לאחרונה גידול ברקטום, מקרה הנשמע די דומה לשלך, כמו כן אנחנו לפני הטיפול הקרינתי והכימוטרפי.
רציתי לקבל ממך אם יש לך מקורות מידע על גידולים באזור הזה, והמלצות על רופאים ומכונים המתמחים בנושא.
בתודה מראש ורפואה שלמה,
אביב
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה,
צודק לחלוטין לגבי הדימיון בין המקרים, למרות שאנחנו גם כן ממש לפני הטיפול ההקרנתי שגם הוא משולב בקסלודה. עפ"י הממצאים הגידול כנראה בשלב 3.
את הטיפול ההקרנתי אנחנו נעבור כנראה באיכילוב ורציתי לדעת מה שמעת עליהם?
לגבי מידע ספציפי :
העניין העיקרי להבנתי הוא תגובת הגידול לטיפול והניתוח שמגיע לאחר מכן, לכן רציתי לקבל את המלצותיך לממוחה בתחום (גם אונקולוגי, וגם מנתח כירורגי לאזור הספציפי הזה) .
שוב תודה רפו"ש ושבת שלום
לא שמעתי איך זה שם, אני מאמין שבי"ח איכלוב הם בסדר אבל הכי חשוב זה היחס... וההרגשה כי בסך הכול כולם נותנים את אותו טיפול. בבילינסון יש בנין שלם שמטפל רק בסרטן שנקרא מרכז דווידוף. הכל במקום אחד והם מאוד בסדר.
בקשר לניתוח אתה יכול לברר באיכילוב על ד"ר מיכה רבאו הוא מהגדולים בתחום זה. יש גם בבי"ח השרון ד"ר דרזניק או פובזנר. בי"ח שערי צדק ד"ר שכטר. בהצלחה
שלוםהסיכוי להבראה לאחר ניתוח וללא טיפול מונע בגידול אשר מערב בלוטות הוא 10-30% החדירה העמוקה לדופן מביאה אותו לצד הנמוך של הסיכוי להבראה