שלום רב,לאימי התגלה גוש בראש הלבלב וכרגע נראה כי הוא עדיין לא התפשט ולא נוגע בכלי דם נוספים .האם זה אומר שהמצב טוב וסיכויי החלמה טובים יותר כי לפי מה שאני קוראת הדברים לא נראים טוב.דבר נוסף האם כדאי לעבור ניתוח בהרצליה מדיקל סנטר או באיכילוב ?תודה רבה
אם אני אקנה כמה חבילות?
-----------------
יש מצב כזה?
שלום ד"רראשית תודה רבה..לשאלתי כיצד ניתן להגדיר את המחלה כתבת "התלקחות של מוקד המחלה" אך בכל זאת מדובר בשאריות מהגידול הראושני ובפיזור אזורי. אני מעוניין להבין מעט יותר על אופי המחלה כעט, האם עדין מדובר בגידול אגרסיבי שמצריך טיפול אגרסיבי וקשה? האם אין זה דבר מקל שמדובר "בשאריות" ופיזור אזורי בלבד?ומהי ההתיחסות היום למחלה הנכוחית?ודבר נוסף מהי דעתך המקצועית לגבי ההחמרה בלבלב, גוש ציסטי כ-16 מ"מ בגוף הלבלב ללא הרחבת צינור הלבלב הראשי. האם מדובר בגידול טרום סרטני? מהם דרכי הטיפול? והאם הטיפול הנ"ל צריך להשפיע גם על הגוש הזה?שוב תודה רבה על השקעתך ועזרתך בפורום!!
אני עושה את הטיפול הזה אחרי הוצעת גידול מהמעי הגס לגבי בלוטות הלימפה מצב דומה שלך.
מה שאתה מרגיש אלה תופעות לוואי ידועות. על תכניס ידיים למקרר תבקש שיוציאו לך מזון. אם המזון קר כמו גבינות שיוציאו לך אותן כחצי שעה לפני האכילה. את יכול ללבוש כפפות זה עשוי לעזור. לגבי השתיה, שתייה קרה גורמת להרגשת עקיצות בגרום בדומה למה שמרגישים מתחת לציפורניים לכן יש לשתות שתייה חמה או מיים לא קרים אלה מעט חמים.
לגבי השמש, לא יודע לא שאלתי.