תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי, אני בת 21, ואמא שלי חלתה לפני שנה וחצי, כשהייתי בצבא, שירתתי קרוב לבית והלכתי איתה לכל בדיקה אפשרית, היא קיבלה כימותרפיה טקסוטר + ביולוגי הרצפטין , ומאז היא התחרפנה, היא כל הזמן זורקת דברים בבית ושוברת בכוונה, חותכת כבלים בבית, הורסת כל דבר! רק עכשיו היא לקחה פטיש ושברה לבן זוג שלה את האייפון, היא לא שפויה, לא יודעת איך להתמודד איתה, היא הולכת לפסיכיאטר והוא טוען שהיא שפויה לחלוטין אבל היא פשוט פסיכופטית ואנחנו לא יודעים איך להתמודד איתה כבר. היא טוענת כל הזמן שקר לה ולא מוכנה שנדליק מזגן (בבית רותח) והיא הולכת ערומה לא מוכנה להתלבש, היא משחקת אותה מול כל הצוות הרפואי והיא מתנהגת כמו ילדה בת 3 שאם לא נעשה מה שהיא רוצה היא פשוט מתחרפנת ומתחילה להרוס הכל ועושה דווקא כל הזמן! לא יודעת כבר איך להתמודד איתה, אני כבר לגמרי מיואשת ממנה, אני מכירה ככ הרבה חולים אחרים ואף אחד לא מתנהג כמוה , היא משתגעת ויש לה התקפים כל הזמן, והיא נושכת וזורקת על כולם דברים, אני צריכה עזרה איתה, ואני לא יודעת לאן לפנות..