תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי, אני בת 31. לפני כשנתיים כירורג שד אמר שיש לי שדיים פיברוציסטים (וגם לא הסביר הרבה מעבר לזה). הלכתי אליו בגלל כאבים ותחושה של גושים.
בשבוע האחרון שד ימין שלי גדל בערך בסנטימטר ביחס לשני וממש אפשר לראות את ההבדל בעין (הם היו שווים קודם וגם הבן זוג שלי רואה את השינוי). חשתי כאב בשד הזה לפני חודש בערך, שוב לפני שבוע, ומאז זה פשוט גדל. אני מרגישה כאילו יש משהו קשה בחצי מהשד. כאילו, זה לא מרגיש כמו גושים קטנים שהיו לי בעבר אלא כמו משהו גדול שתופס את החצי החיצוני\תחתון של השד. אני גם מרגישה כאילו כבד לי שם יותר.
חוץ מזה, אני כבר חודש עם צמרמורות בלתי פוסקות. קישרתי את זה לעובדה שיש לי השימוטו.האם יכול להיות שכל העניין קשור בחילוף חומרים כתוצאה מתת פעילות של ב.התריס?האם הצמרמורות קשורות?האם זה מתאים לשד פיברוציסטי ובעצם אין סיבה לדאגה? יש לציין שאת הוסת אני אמורה לקבל עוד 11 יום.תודה וסליחה על האורך...