תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
היי, לאבי בן ה68 גילו סרטן שד חיובי לHER2 ולאסטרוגן והוא עבר ניתוח להסרת שד. הרופאה האונקולוגית בבית חולים בילינסון המליצה על טיפול בטקסול+הרצפטין וציינה כי יש להתחיל את הטיפול לכל המאוחר כ-8 שבועות לאחר הניתוח. אבא שלי היה צריך עוד בירור של קולונוסקופיה (בגלל דמם בצואה) והרופאה קבעה לנו תור נוסף אצלה לעוד כשבועיים (24/4, יום ראשון). כשהגענו אליה ביום ראשון ה24/4 היא קבעה לנו תור לכימותרפיה ל-17/5, כי זה הכי מוקדם שמצאו לה, אך אמרה שזה תור מאוחר מידי והיא תקדים אותו (אני אציין כי ביום ראשון הקרוב ה1/5 יעברו 8 שבועות מאז הניתוח!) ואמרה כי היא תכף תלך לסדר את זה. למחרת התקשרנו לבית החולים וגילינו כי התור שקבעו לאבא שלי לכימותרפיה הוא עדיין ה-17/5 וכי הרופאה תהיה בחופש עד יום ראשון 1/5 ואפילו המזכירה שלה לא נמצאת. אם לא די בכך - בפגישה הרופאה אמרה כי היא עוברת לבית חולים אחר לאחר פסח. אני פוחדת שניפול בין הכיסאות... מה אפשר לעשות במצב כזה?? למי ניתן לפנות בחול המועד בבתי חולים?? איך ייתכן שנותנים מטופל חדש לרופאה שעוזבת את בית החולים בסוף החודש?