תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בישרו לי יום לפני תחילת הכימו.
ממש אובדת עצות.קראתי שלא יעיל בזמן הטיפולים.מכיוון שאיפשר לחזור אחורה ולעשות קודם האם לוותר???
אצלי לא הייתה שום קליטה,אבל כן 4 נגועות.איך??
איזה טיפול לפני ניתוח?הרי כלל לא חשבו על כימו קודם.רק "בזכות הניתוח".
לא היה לי מה להקטין.פחות מ-2 ס"מ
ועכשיו עשיתי שוב PET CT.מי יודע מה קרה ב-3 חודשים.
כנ"ל,לא הוצע לי שום טיפול מקדים.כולם רצו את הביופסיות.עברתי את הסיוט.
גילוי נאות:בוולפסון אפשר לקבל תור לביופסיה תחת MRI תוך זמן קצר.לי עשו פרוטקציה באיכילוב(נסו נסו),אבל לא הצליחו לקחת.השד קטן...בבילינסון גם היה תור סביר יחסית.לגבי ביופסיה של בלוטת לימפה גם באסותא וגם בתל השומר תוך שבוע.למה בשני מקומות?כי באסותא לא מצאו כלום.תקין.ובתל השומר לא קנו.בזבזתי 20 יום יקרים וכן בלוטה נגועה.ואחרי ניתוח-כל ה-4.בזבזו 3 חודשים לבירורים.הנה-שלב 3.
את הביופסיה תחת MRI רציתי כבר לעשות באסותא ב-7 אלף מתוך ייאוש.הם אולי חשדו שלא אשלם וביטלו תור.
וזאת ששלחה לכל הבדיקות האלה(אולי יש לנו אותה רופאה...) אחרי הכל החליטה לתת כדורים.אחרי בזבוז של 3 חודשים.וכל האחרים נדהמו.אז הלכתי על ניתוח.
בהצלחה
אין לי כרגע את מי לשאול...עלתה השאלה באיחור,בהמתנה בין ניתוח לכימו.
מדוע PET CT יוצא נקי מעבר לגידול בשד וכלום בבית השחי?אז קבעו לי שלב אחד.
בניתוח 4 מתוך 12 בלוטות נגועות שזה כבר שלב 3(הכל תוך שנה שלא היה כלום).
בלוטות לא רואים ב-PET CT?או שהם נהיו נגועות תוך חודש אחרי?
4 שבועות כמעט אחרי ניתוח בבית השחי.
אחרי 4 כדורים של אוגמנטין המליצו דרך הוריד.בינתיים קיבלתי 3 מנות ולא נראה שיפור.חום לסרוגין.
האח במוקד אמר שאפשר להוציא מוגלה.האם זה נהוג?אני יודעת שכירורג המנתח לא מוכן.מה סיכוי שהנפיחות הנוראית תירד בלי טיפול החיצוני גם אם התרופה תשפיע?
יש קשר לזה שהוציאו את הנקז מוקדם אולי?היה יותר מ-30 ביממה...מי חשב...הייתי הולכת עם נקז חודש במקום סבל הזה.
הייתי 8 ימים.
לא שאני מבינה גדולה.
מה לגבי בלוטות הלמפה?לא צריך לדגום?
לי בזבזו 3 חודשים למיני בדיקות ודקירות ולפני ניתוח כבר ידעו שבלוטה נגועה.
בניתוח הוציאו 12 בלוטות מתוכן 4 נגועות.
כך גידול קטן בשלב 1 הפך לשלב 3.
ממתינה לכימו.
מן הסתם יש סיבה.
ואיך לדעת שזו לא דלקת?
כמה זמן צריך לסבול את הכדור?שבועות?חודשים?
שלום,
לאחר הוצאת 12 בלוטות למפה.לא הספיק 8 ימים עם נקז.הרופא החליט להוציא.הנוזלים הצטברו...הרופא לא היה זמין כמה ימים והיום שאב לטענתו רק 12 CC.הרגשתי הקלה ענקית,אבל אחרי כמה שעות כמעט הכל חזר(כמו בהנקה...).הוא אמר שאין מה לשאוב והגוף יספוג.פעם.
מה לעשות בינתיים?ההרגשה מאוד קשה.לילות סיוט.זה לא כאבים,אלא הרגשה אחרת,אז לא נראה שיש מקום לשיכוך כאבים.
האם הוא צודק שלא צריך יותר לשאוב?ואיך לעבור את התקופה?איך להקל על המצב?..
האם אפשר להתחיל כימו לפני שזה יחזור למצב סביר(מה אם לא יחזור בקרוב)?
הרופא שהמליץ על ניתוח אמר שאין הבדל גדול.בין בילינסון(קרוב לבית) ואסותא.רק שבאסותא יש השתתפות עצמית ואפשר לבחור מנתח ויש גמישות במועד הניתוח.
אצלי זה 1.7 ס"מ והוא אומר שזה קטן מאוד...