תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
הבעיה שאף אחד לא עוזר פניתי שבוע שעבר וגם במחלקה פשוט נתנו הרגשה שרוצו לבעוט בנו החוצה כמה שיותר מהר
האם יש דרכם אפשרות לעזור לנו או שלא ?
שלום ,לאמי גילו שנה שעברה סרטן בשד ימין יש לציין שאמי בת 74 האונקלוגית הפחידה אותה אמרה שהטיפולים יהיו מאוד קשים ושזה נתון להחלטתה האם לעשות טיפולים או לא ולא הסבירה לה מה ההשלכות במקרה ולא תעשה טיפולים שאני ניסתי לברר מולה ומול הכירורג נאמר לי שאף אחד לא יודע אייך הדברים יתגלגלו כמו כן אימי אמרה לי שעם אני רוצה שהיא תמות יותר מהר אז היא תעשה טיפולים
מאז עברה שנה ומצב אימי הדרדר תוך שבוע - שבועים היא ירדה עשר קילו נעלם לה התאבון יש לה בחילות קשיי נשימה הייתה מאושפזת יומיים במחלקה פנימית ה בתל השומר הוציאו לה מים מראה ימנית נתנו לה משככי כאבים ושיחררו אותה והיא דווקא הסכימה עכשיו לטיפולים
ואני מבולבלת נואשת לא יודעת מה לעשות היא בקושי אוכלת כל היום שוכבת במיטה ומתפתלת מכאבים
זקוקה לעזרתכם מה לעשות