תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
עדיין לא ביצענו ביופסיה מלימפה אבל הייתה ועדה רפואית בבקופ"ח והוחלט לתת טיפול כימי כדי להקטין את הגוש ולעצור התפשטות מחלה. לדברי צוות המטפל ראו באחד הבדיקות שיש קליטה מוגברת בלימפה (כלומר נגועה). לאחר כימו יקבע ניתוח ולאחר מכן הקרנות.
מי ששלח לביופסיה של לימפה זה היה דווקא רופא שלקנו באופן פרטי.
כמה רופאים כך דעות.
דנה מה ההסבר לניתוח לפני טיפול?
דר' תודה על התשובה. השבוע היינו גם אצל אונקולוג וגם אצל כירורג וכירורג ביקש ביופסיה של לימפה לפני תחילת הטיופול/ניתוח. גם אונקולוגית לא נתנה טיפול כלשהו מיידי.
תור הקרוב רק בסוף חודש ספטמבר באכילוב. השאלה איפה עוד ניתן לקבוע ביופסיה בפרקי זמן קצרים וגם אולי בהמשך לקצר את זמן קבלת התשובה.
תודה
שלום.
לאמי גילו סרטן בשד שמאל. בחודשיים האחרונים עברה לא מעט בדיקות. כמובן תורים ארוכים וזמני המתנה לתוצאות גם. השבוע היינו אצל אונקולוג וכירורג שביקש לבצע דחוף עוד ביופסיה של בלוטת הלימפה תחת סונר וביופסיה של ממצא נוסף תחת mri. קיבלנו תור לבדיקה שניה שציינתי ל-28/9, את השניה עוד לא נקבעה. אני מרגיש שזמן בורח לי,תקופת החגים גם לפנינו שבטח יגרמו לעיכוב נוסף.
השאלה איפה ניתן לקבוע תור הכי מהיר לדעתכם גם אם נדרש לעשות באופן פרטי (רצוי עם השתתפות קופ"ח כללית). נאמר לי שבדיקת mri עלותה סביב 7000 ש"ח.
תודה מראש על התשובה