תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום, אני בת 25 ואין אצלנו סרטן השד במשפחה. לפני כשלושה חודשים ראיתי נקודה אדומה על פטמה בשד ימין. לאחר יומיים הנקודה גדלה ועם הזמן התתחיל לי גם דימום קטן שלא נפסק עד עכשיו. הייתי רואה על החזיה נקודה קטנה של דם. בהתחלה הדימום היה יומיומי ועכשיו קצת נרגע אך עדיין קיים. הלכתי לרופאת משפחה שלא הבינה במה מדובר והפנתה אותי לכרורגית שד. הלכתי לכרורגית שד שבדקה ידנית ושלחה אותי לעשות אולטרסאונד. התוצאות לא הראו על משהו חריג ומכיוון שעדיין יש לי דימום מידי פעם והנקודה האדומה קיימת על הפטמה הרופאה הפנתה אותי לMRI. היום קיבלתי את תוצאות הMRI ושוב אין סיבה בתוצאות לדימום והכל תקין. מצטטת מהתשובה " ציסטות קטנות בילטרלי, לא הודגמה האדרה פתולוגית לאחר מתן חומר ניגוד. אין הסבר בבדיקה לממצא כפי שתואר בהפניה ( הפרשה מפטמה ימנית). מה זה יכול להיות? לאן אני צריכה לפנות? אף אחד לא מבין מה זה וזה לא עובר כבר שלושה חודשים. בברכה,