תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
התחלתי ליטול כדורי שינה בשם נוקטורנו, ומאז איכות החיים שלי עלתה פלאים. אני נמצאת בשלב הטקסול + הביולוגי, נרדמת מהר אך ללא כדור שינה מתעוררת כל חצי שעה, השינה אינה רציפה וההשכמה בערך ב- 04:00. אני ממשיכה לעבוד כרגיל במהלך הטיפולים . אני מודעת לתלות שגופי יפתח , אך מאידך איכות החיים חשובה לי לבריאותי . האם קיימת אלטרנטיבה רפואית אשר לא יוצרת תלות? מה עצתכם בעניין? תודה.
שלום לפרופ' ירושלמי,
תודה על ההרתמות לעזרתנו והמענה המהיר .
שתי שאלות:
1. בבדיקת HER-2 ראשונה נמצאתי בורדן ליין, והביופסיה נשלחה לדגימת פיש. דגימת הפיש הראשונה נהרסה ואילו בשנייה התבשרתי על HER-2 חיובי. עד כמה אמינה הבדיקה?
2. סיימתי מחזור מלא ב-A.C, אמש עברתי בדיקת אולטרא סאונד. הממצאים הראו כי לא חל כל שינוי בגודל הגידולים (שד 1.2 ס"מ, בלוטה 1.1 ס"מ).
מבקשת לדעת מניסיונך האם גידול סטטי שכיח או שמא חלילה אני מקבלת טיפול לא מותאם .
תודה על התשובות
כיום אני לאחר טיפול שלישי ב- A.C
תופעות הלוואי לאחר שני הטיפולים הראשונים היו מינוריים מבחינתי, כך שהמשכתי בחיי ובעבודתי ללא קושי משמעותי.
החל מהטיפול השלישי (לפני שבוע וחצי) אני סובלת מכיבים או פיסורות ברקטום שהחמירו מיום ליום, כאבים בלתי נסבלים וירידה חדה בהמוגלובין (10 במקום 12 בתחילת הדרך), בנוסף נדבקתי בדלקת בקנה הנשימה (לפני ארבעה ימים) וגופי אינו מסוגל להתמודד עם השיעולים הבלתי פוסקים., אני ישנה בין שעתיים לארבע שעות בלילה והעייפות מכריעה אותי נפשית. ממצב של עשייה ופעילות אני חשה שאני בדרך לאבד אופטימיות.
תופעת לוואי שהופיעה לפני כחודש היא פריחה מפושטת בגוף (למעט הפנים וכפות הרגליים), הפריחה לא נראית כתגובה אלרגית אלא יותר כפצעים קטנים שטחיים עם מחזוריות מסויימת (חלק מתייבשים ואז יוצאים חדשים).
מאז הטיפול הראשון חום גופי הפך להיות 37.7 ולעיתים מגיע ל-38 (חודש וחצי).
האם תופעות הלוואי מוכרות? מה יכול להקל עלי (מעבר למנוחה)? תודה