תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
כדי להיות שקטה, הייתי ממליצה לעשות גם ממוגרפיה. במקרה שלי למשל, הממוגרפיה נתנה תמונה מדוייקת יותר מהאולטרסאונד.
אחזור על בדיקת הדם. עובי רירית הרחם היה 20 מ"מ. פיסית תחושות הגוף שלי הן כמו לפני מחזור חודשי, לצד הפסקת גלי החום. עד לפני כשבועיים הייתי סובלת מגלי חום מרובים לאורך כל שעת היממה.
היי. לאחר סרטן שד טריפל פוזיטיב עם רגישות גבוהה להורמונים. חמישה חודשים לאחר כימותרפיה עדיין עם הרצפטין. במהלך כל תקופת הטיפול עם זריקות לוקרין, ובארבעת החודשים האחרונים, לאחר הכימותרפיה עם מעכב ארומטז - אנסטרוזול. בשבועיים האחרונים הפסקה של גלי החום ותחושות הורמונליות כמו לפני מחזור חודשי נפיחות שדיים וכדומה, בדיקת אצל גניקולוג העלתה כי רירית צוואר הרחם מעובה, בבדיקות דם - e2 238, lh 0.3 fsh 2.3.
האם ייתכן כי זריקות הלוקרין לא מדכאות את השחלות? האם זה יכול להסביר התעבות של רירית הרחם?