תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
הופניתי עי כירורג שבדק ידנית ואמר שלא מרגיש גושים.
אני בת 43...יש לי כאבים בצד שמאל בעיקר שמתחיל מהשכמות ומושך לצד ומקרין לפעמים לשד. בנוסף דקירות מתחת לשד שמאל קרוב לאמצע. גם לא ברצף. לא הבנתי למה הוא שלח אותי לסי טי חזה כי עשו לי אקג והכל תקין.הוא טען שזה לא מה שאני חושבת ושאם יש לי משהו זה משהו אחר. הרגשתי שהוא מסיק מסקנות מהר מידי.הייתי בטוחה שסי טי חזה מתייחס לשדיים ולכן המתנתי חודשיים לתור והלכתי.
בדיסק עצמו של הסי טי שקיבלתי אני רואה ממצא וסימון בשד שמאל של כאילו גושים לבנים. וזה עוד מוקף בעיגול. אבל בתוצאה חד משמעית רשום שהכל תקין גם ראות גם איברים פנימיים ופה שואלת אם אכן היה גוש כלשהו האם זה היה נכתב בתוצאה? או שבדיקה כזו בכלל לא בודקת גושים בשד..והאם סי טי חזה הוא רק לראות או חזה הכוונה גם שדיים שרואים את הבפנים שלהם?..
אחרי 2 בדיקות ידניות אצל 2 כירורגים שלא מצאו גושים הופניתי לסי טי חזה הבדיקה תקינה.
האם בבדיקה הזו בכלל רואים אם יש גידולים בשדיים?
שלום..
אני סובלת מזה חצי שנה מכאבים באיזור השכמות צד שמאל מקרין לשד. הייתי אצל 2 כירורגים אחד פרופסור שלא מצאו שום גוש. כמו כן עשיתי סי טי לגב לא נמצא כלום. שני הכירורגים ניסו להרגיע ואמרו כי אין לי סיבה לדאוג. הכאבים ממשיכים לפעמים יש לי דקירות בצד מתחת לשד...מה עליי לעשות אני לא רגועה כי הכאבים אינם חולפים. הכירורג אמר כי הסיכוי קלוש שזה סרטן השד ואני עדיין לא רגועה.