תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום ד"ר מנס ותודה על תושבתך.
במקרה שלי הרדיולוג שפיענח את הMRI כ birds5 הוא גם מי שעשה לי את הביופסיה, את הממוגרפיה ואת בדיקת הסונר. לאחר קבלת תוצאות הביופסיה הוא המליץ על בדיקת MRI חוזרת בעוד חצי שנה.
כירורגית השד שראתה את תשובתו של המפענח ביקשה שאגיע אליה בעוד 3 חודשים.. אני מתלבטת אם לבקש שיקבעו לי תור כבר עכשיו או לחכות. לא רוצה לנדנד, אבל כל כך לא שקטה.
שלום,
אני בת 32 עם סיפור משפחתי של סרטן שד (ללא brca). לאחרונה בבדיקת MRI למעקב שגרתי נמצא גוש של 1.5 ס"מ שהוגדר ע"י המפענח כbirds5. בהמשך הגוש נדגם בביופסיה והתוצאה היתה fibrosis with inflammation. הרופא אמר שהכל בסדר וזה שפיר וזניח וביקש בדיקת mri חוזרת בעוד חצי שנה.
מאז עברו כמה שבועות, אני מנסה להירגע ולא מצליחה. השד שבו נמצא הגוש כואב לי במגע באיזור, בשד השני אני מרגישה סוג של גוש חדש, לא יודעת אם באמת או שזו רגישות יתר וקצת חרדה...
האם תשובת הביופסיה אחרי הממצא בmri צריכה לספק אותי ולהרגיע אותי? מה כדאי לעשות?
תודה
הילה