תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בדו"ח פתולוגי מהניתוח 18.1.11
צביעות :
ER2.2ׁ חיובי
PR 2.2 חיובי
HER 2+1 negative
שלום רב,
אובחנתי ב2010 עם סרטן שד בצד ימין 9 חודשים לאחר לידה בגיל 33 - עברתי לפמפקטומיה ודיסקציה PT1N1 קיבלתי AC-T והקרנות.
תוצאות ביופסיה:
שד- IDC בגודל 1.2 ס"מ חדירה לימפווסקולרית , שוליים נקיים.
GRADE 3
האקסילה - בזקיף מיקרומטסטזה 1 מ"מ , בבלוטות סמוכות אחת מעורבת מתוך שמונה, בהשלמת דיסקציה 7 שליליות (2/16).
צביעות:
ER 2.2 ׁחיובי
9.2011 - טמוקסיפן +לוקרין- כאבי ראש בלתי נסבלים עם הטמוקסיפן החליטו על הפסקת הטמוקסיפן .
11.2011 - לטרזול+לוקרין במשך 6 שנים.
12.2017 - בדיקת מעבדה LH-FSH בדיכוי.
1.18 - הייתי בבדיקת אונקולוג ממליץ להפסיק הטיפול בלטרזול ולוקרין כיוון שהמחקרים מראים שאין יעילות לאחר 5 שנים.
הסברתי לו שאני עדיין בגיל מאוד צעיר(40) ואם הייתי לוקחת בתחילת הדרך טמוקסיפן עדיין הייתי ממשיכה לקחת אותו 10 שנים כי מחקרים הראו את היעילות שלו למשך תקופה של 10 שנים.
אני מתלבטת:
האם להפסיק את הטיפול לגמרי ולא לקחת כלום או לנסות טמוקסיפן שוב?
האם יש יעילות בלקחת טמוקסיפן ללא לוקרין לאחר טיפול של 6 שנים בלטרזול+לוקרין?
אני ממש פוחדת להפסיק טיפול כי אם הייתי כן לוקחת את הטמוקסיפן מתחילת הדרך עדיין הייתי זקוקה להמשך טיפול ל- 10 שנים, ואם אפסיק עכשיו כביכול שעדיין ההורמונים בגוף משתוללים אני לא יהיה מוגנת.
מתחננת שתעזרו לי להחליט מה הכי נכון לי לעשות?
ממש בפרשת דרכים ואני מבינה שאני זו שצריכה להחליט מה נכון
תודה מראש
אובחנתי ב2010 עם סרטן שד בצד ימין 9 חודשים לאחר לידה בגיל 33 - עברתי לפמפקטומיה ודיסקציה PT1N1 קיבלתי AC-T והקרנות
תוצאות ביופסיה
האקסילה - בזקיף מיקרומטסטזה 1 מ"מ , בבלוטות סמוכות אחת מעורבת מתוך שמונה , בהשלמת דיסקציה 7 שליליות (2/16).
9.2011 - טמוקסיפן +לוקרין - כאבי ראש בלתי נסבלים עם הטמוקסיפן החליטו על הפסקת הטמוקסיפן.
11.2011 - לטרזול+לוקרין במשך 6 שנים
הסברתי לו שאני עדיין בגיל מאוד צעיר(40) ואם היייתי לוקחת בתחילת הדרך טמוקסיפן עדיין הייתי ממשיכה לקחת אותו 10 שנים כי מחקרים הראו שזה מועיל.
אני ממתלבטת האם להפסיק את הטיפול לגמרי ולא לקחת כלום או לנסות טמוקסיפן שוב?
האם יש יעילות בלקחת טמוקסיפן ללא לוקרין לאחרטיפול של 6 שנים בלטרזול+לוקרין?
אני פוחדת להפסיק טיפול כי אם הייתי לוקחת את הטמוקסיפן מתחילת הדרך עדיין הייתי זקוקה להמשל טיפול ל10 שנים ואם אפסיק עכשיו כביכול שעדיין ההורמונים בגוף משתוללים אני לא יהיה מוגנת.
מתחננת שתעזרו לי להחליט מה הכי נכון לעשות?
שד-IDC בגודל 1.2 ס"מ חדירה לימפווסקולרית , שוליים נקיים.
האקסילה- בזקיף מיקרומטסטזה 1 מ"מ , בבלוטות סמוכות אחת מעורבת מתוך שמונה , בהשלמת דיסקציה 7 שליליות (2/16).
אובחנתי ב2010 עם סרטן שד מימין 9 חודשים לאחר לידה בגיל 33 - עברתי לפמפקטומיה ודיסקציהPT1N1 קיבלתי AC-T והקרנות.
9.2011 - טמוקסיפין+לוקרין - כאבי ראש בלתי נסבלים עם הטמוקסיפן החלטו על הפסקת הטמוקסיפן
12.2017 - בדיקת מעבדה LH-FSH בדיכוי
1.18 - הייתי בבדיקת אונקולוג ממליץ להפסיק את הטיפול בלטרזול ולוקרין כיוון שהמחקרים מראים שאין יעילות לאחר 5 שנים.
אבל הסברתי שאני עדיין בגיל צעיר (40) ואם הייתי לוקחת בתחילת הדרך טמוקסיפן עדיין הייתי ממשיכה לקחת אותו 10 שנים כי מחקרים הראו שזה מועיל.
אני מתלבטת האם להפסיק את הטיפול לגמרי ולא לקחת כלום
או לנסות לקחת טמוקסיפן שוב ?
אני פוחדת להפסיק טיפול כי אם הייתחי לוקחת טמוקסיפן מההתחלה עדיין הייתי צריכה להיות עם כדורים למניעה.ועכשיו אם אפסיק את הטיפול אני לא יהיה מוגנת.
מתחננת שתעזרו לי להחליט מה הכי נכון לעשות.
ממש בפרשת דרכים ואני מבינה שאני זו שצריכה להחליט מה לעשות?