תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,
אני בת 45, אובחנתי בסרטן השד דרגה 3 וביום חמישי הקרוב אקבל טיפול כימו AC בפעם הרביעית והאחרונה ולאחר ממוגרפיה שאעשה השבוע, ייקבע לי המשך טיפול כימו קל יותר, כפי שנאמר לי בפגישה הראשונה עם הרופאה האונקולגית שלי.
היום אחר הצהריים הייתי בחנות כלבו גדולה ושם חוויתי בלק אאוט שלא זכרתי איך הגעתי מהחלק העליון של החנות לחלק התחתון וממנו בחזרה, כלומר כלל לא זכרתי שהייתי בחלק התחתון ולא זכרתי איך הגעתי לקופות.
זה התחיל כשגירדתי את העורף ופתאום הבנתי שיש לי פאה והשיער מתחת מגולח. לא זכרתי למה אין לי שיער ואם יש לי גוש או שעברתי טיפולים או אם עשיתי ניתוח (עדיין לא עשיתי ניתוח), לא זכרתי מתי ראשי גולח ומי גילח לי אותו.
חלק מבני משפחתי שהיו איתי הזכירו לי ולאט לאט התעשתתי, אך תחושת הבלבול נמשכה כשעה או יותר לאחר מכן.
אני מאוד חוששת, שכן זהו אינו בלבול סתמי או חוסר זיכרון שאמרו לי שיכול להיות, אלא זה ממש הרגיש כאילו איבדתי את כל הזיכרון לגבי החולי שלי ואיך הגעתי לאותו מקום בחנות.
אשמח לשמוע אם מדובר במקרה חריג או מקרה שכיח ומה עליי לעשות.
תודה מראש ויום טוב.