תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב
יש לי סרטן שד מפושט מסוג לומינל A. אני כבר 8 שנים עם גרורות בעצמות אבל אני לא סימפטומטית. לפני כשנה גילו גרורות במוח (בעיקר בקרומי המוח), גם הגרורות האלה לא סימפטומטיות כרגע. כלומר, כשגילו, כן היה סימפטומטי וכלל התקף אפילפטי, קשיים לעיתים בדיבור, קושי בבליעה. הכול עבר כשהתחלתי טיפול בסטרואידים. סירבתי לעבור הקרנה לכל המוח ואמרתי לרופאים שאני רוצה לראות אם התרופות ישפיעו על הגידולים במוח. אני כבר כשנה על קסלודה ואווסטין פעם בשלושה שבועות. לפי הפט ו-mri מוח שאני עושה, הגידולים גם בעצמות וגם במוח בנסיגה.
מהלך המחלה שלי מאוד איטי. לכן, כנראה הגידולים הגיעו למוח, אבל האם המחלה המוחית שהתגלתה מקצרת את תוחלת החיים כי אני מבינה שעם גרורות בעצמות אפשר לחיות שנים רבות (אני כבר חיה איתן שנים רבות). אני חושבת על זה המון. כל הזמן. לא מפחדת מהמוות אבל רוצה לדעת מה עומד לפניי, והרופאים שלי תמיד מתחמקים מתשובות ברורות, או שאולי הם באמת לא יודעים.
סליחה על האורך ותודה רבה על הסבלנות!