תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
בשבוע שעבר נמצאה אצלי בלוטת למפה מוגדלת ניידת בית השחי השמאלי ובנוסף גבשושיות ניידות לא רגישות בזנב השד. מיד עשיתי ממו ואולטראסאונד, ובנתיים תוך כדי שאני ממתינה לתשובה אני שמה לב למשהו שיכול להסביר את תחושת השריפה שמידי פעם פקדה אותי בחודשיים האחרונים באותו הצד, אך הרופאים דווקא בדקו את הנושא הלבבי, ועשו פעמים אקו לב אך לא חשבו על זה- צץ בסמוך לאותו בית השחי וריד ענקי שצבעו הכחול חזק מאוד- הוא לא בולט מעל העור כמו ורידים אחרים שניתן למשש, אבל רואים אותו היטב, והוא מגיע לעטרה וממנה לצד הימני של אותו השד. כמובן שאני בלחץ היסטרי, הרופא לא הבחין בזה ככל הנראה.קראתי איפשהו מומחה שכתב שורידים ממש בולטים מופיעים בגושים ממש מתקדמים מה שלא תורם למפלס הלחץ
שאלתי היא- מה הקשר בין גוש סרטני לבין אותו הוריד הזה? כלומר איך הופעת הוריד מושפעת מהגוש אם ישנו? תודה
מקווה שזה בסדר להתייעץ לפני שיש תשובות של בדיקות.
בת 37. עשיתי אתמול בדיקה שגרתית אצל הכירורג שד. אין לנו רקע משפחתי או קבוצת סיכון
מצא גבשושיות ניידות בזנב השד השמאלי , ובמקביל באותו הצד- בלוטה מוגדלת בבית השחי.
כששאלתי האם זה יכול להיות משהו איר מחבד גידוח- אמר בבטחון מלא- לא. אך כשהתחלתי להילחץ ושאול שאלות אמר שזה יכול להיות שפיר. קבעתי ממוגרפיה ואולטראסאונד, ההמתנה מטריפה אותי אני בפחד מטורף שמה זה משהו שהתחיל להתפשט בבלוטות הלימפה. בצד השני יש הפרשה שקופה ללא גושים.
האם באמת הגבשושיות האלו והבחוטה המוגדלת לא יכולים להיות משהו אחר מלבד גידול?