תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
הוצע לי לעשות בדיקת דם לגילוי עוד 15 מוטציות של סרטן השד.אני מתלבטת האם זה רלוונטי לגבי,אני ממוצא אשכנזי, איני נשאית של BRCA1ושל- BRCA 2 , אין לי בנות, האם בכלל כדאי לעשות את הבדיקה?
אני מציעה לך לחשוב שנית אם את מעוניינת באיפור קבוע.מנסיון שלי, אני עשיתי איפור קבוע לפני התחלת הכימוטרפיה,לא אוהבת את זה, סיימתי לפני שנה וחצי את הכימוטרפיה, והאיפור עדיין מלווה אותי....עכשיו מבררת איך אפשר להסיר אותו,וכנראה זה לא אפשרי.אולי עדיף להשתמש באיפור גבות רגיל , ואחרי הכימו הגבות חוזרותהאיפור הקבוע הוא לא הפיך,והגבות חוזרות לצמוח.
נראה לי יהיה מעניין אם הרופאות של הפורום יעדכנו אותנו החולות הקוראותבפורום, בחידושים האחרונים בתחום המחקר ותוצאותיו בתחום סרטן השד-אני למשל לא מעורה בקריאת מחקרים רפואיים, אבל מתעניינת מאוד במחקרים וחידושים- לגבי תרופות וכ''ו.הייתי שמחה אם זה יעשה באופן קבוע.עם המון תודה והערכה על מאמציכם לפורום!