תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
רציתי רק להעיר, שכחולה חדשה ממש, רצוי לקבל את המידע המדוייק מהרופא שלך. (אונקולוג או כירורג שד).הסיבה היא, שיש הרבה מרכיבים שיוצרים כותרת של "דרגה 2". ואת לא נתת כאן פירוט שלהם. לפי ניסיוני, יש צורך בהרבה אסרטביות כדי ל"עצור" את הרופא מלקרוא לפציינט הבא בתור, ולבקש בעדינות אך ללא ויתור, שיסביר לך.קשה לו. הוא בלחץ עצום של עבודה. אבל ברגע שתצאי מהדלת, תשומת ליבו תהיה לחולה הבא. לכן, את צריכה לבקש הסבר.מאחת שלא כל כך מצליחה לקבל הסבר..... בגלל לחץ העבודה של הרופאים.אגב, לא כל הסבר יכול לסייע לך. יש דברים, שנובעים מ 7 שנות לימודיהם וההתמחות גם היא לוקחת שנים.... וקשה להסביר בכמה משפטים, קורסים שלמים שלמדו...אבל מה זה דרגה 2 הם חייבים להסביר לך. וזה יותר טוב מדרגה 3 או 4. תאמיני לי.בכבוד רב,חולה חדשה.
הרצון שלי לעבור בבילינסון או מכון דוידוף (זה אותו דבר? או מכונים נפרדים?)נובע מהתשובה שניתנה לי כפי שתארתי, במקום אחר בארץ. התשובה אמנם לא חד משמעית עדיין, אך רוח הדברים מוביל לאמירה, שאיני עומדת בקריטוריונים בגלל הכריתה המלאה, גודל הגידול והבלוטה הבודדת. את הסיכון הגבוה להישנות, (אונקוטייפ 35), והעובדה שהייתה פריצה של הקפסולה בבית שחי, לא העמידו כגורם שכן מאפשר הקרנות. תודה
-מהו השינוי לגבי שירותי בריאות כללית, בנושא של תרופות שלא בסל, לסרטן שד?לא כל כך הבנתי את השינוי שכתוב באתר שלהם. הם כותבים שם, שהחל מפברואר 2011 כבר לא זכאים (מושלם פלטינום) להתחלה של טיפול בכמוטרפיה שלא בסל. וקודם, היה אפשר לשלם כשלוש מאות ש"ח וכן לקבל תרופות לסרטן שד שלא בסל)-מוקסי שניתן נגד בחילות דרך הוריד ומוריד בחילות לחמישה ימים, הוא בסל של הכללית? אני ממש לא מצליחה להשלים עם העובדה, ששכן שלי שהה 4 ימים לפני ניתוח בבית חולים, רק משום שהוא המתין לקרדיולוג, שלא היה זמין.... ואני לא יכולה לקבל תרופה נגד בחילה.....