תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
זאת שוב אורית בקשר לחשד לפפילומה הבעיה שלי היא שאצלי אין גוש בשד אני לא מרגישה כלום השד שלי רך למגע רק ביצעו לי ציטולוגיה בגלל הפרשות מהפיטמות של השדיים שהתשובה של הציטולוגיה בשד השמאלי חזרה חיובית עם חשד לפפילומה הממוגרפיה והאולטסנד תקינים לחלוטין לללא ממצאים ולכן מנסים לחפש מה הבעיה שלי כי עדין לא מצאו את הממצא שלי הרופא הכירוג בקופת חולים שלח אותי בדחיפות לבלינסון ליעוץ וזה מה שהומלץ לי שם וגם התיעצתי עם עוד רופא וגם הוא המליץ על אותה בדיקה היום התבסרתי שהקופה אישרה לי את הבדיקה חששתי שמה לא יאשרו כי וועדות לא תמיד מאשרים צריך להיות אחד לאלף שיאשרו לך משהו היו לי מקרים שלא אישרו הפעם אישרו לי כי אולי בגלל שאני צעירה ויודעים שצריך למנוע מחלות שלא היו חלילה בעיות בעתיד מה שנקרא גילוי מוקדם אני מקווה שהבדיקה הנ"ל תגלה את הבעייה במידה ולא המליצו לי גם על הבדיקה שנייה דוקטוגרפיה האם אתה מצבע אותה כי במדיה ולא יגלו לי את זה גם בבדיקת MRI אז אולי אני יעשה גם את הבדיקה שציינת אם אתה עושה את זה כמה זה עולה פרטי לעשות אצלך קופת חולים לא עושה בדיקות כאילו רק שביקרתי במכון רביד ששם עשיתי אולטרסנד ד"ר מיכל רביד המליצה לי גם עם זה אבל היא המליצה גם לחזור על הציטולוגיה ואם היא שוב תחזור חיובית אז לעשות מה דעתך בנושא זה ?