תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום לכלכם. מנסה לארגן רשימת נשים, שלקו בסרטן השד, (גם בתקופת הטיפולים וגם אחריהם) המעוניינות לטייל בקבוצה עם מדריך לאיזורי הגליל העליון, רמת הגולן וכו' אחת לחודש, לטיול יומי. לתושבי מרכז הארץ יש הרבה אופציות לטיולים. ואנו תושבי חיפה,קריות, עכו והסביבה, מתקשים למצוא טיולים שמתאימים לנו. בגלל המגבלה לעיתים של חולשה,המנעות מצריבת השמש, - לא מתאימים הטיולים הדורשים מאמץ פיסי, וגם קצב הטיול והמחירים משאירים אותנו בבית, בשעה שאחרים יוצאים ומבלים. חשבתי, שנחמד היה ליצור רשימת נשים,שחלו בסרטן השד, המעוניינים לטעום טעמו של הטבע הירוק, תחושת הקרירות של נטיפי המיים בנחלים, לעצום את העינים ולחוש את הרוח המלטפת בעת הליכה מתונה על חלוקי נחלים, והפוגות לטעימת מטעמים ביתיים שכל אחת מאיתנו תתרום כדי להניח על מפה משותפת בצילה של חורשה. זאת ועוד: העובדה שההצטרפות תהיה לאלה שלקו בסרטן השד ומתמודדות עם דברים משותפים, - יאפשר פתיחות, יצירת קשר, ביננו לקראת הטיול הבא. אם נצליח לארגן רשימת מעוניינות, ליציאה של טיול יומי כזה,אחת לחודש, עם מדריך (חשוב! ויש לי מדריך מקצועי מקסים שמבצע טיולים כאלה לקשישים) - נוכל לפנות לאגודה למלחמה בסרטן, בבקשה לאפשר מימון עבורינו, כדי שהעלות שלנו תהיה סמלית בשעה קשה זו של השתכרות, שכל הוצאה של שקל היא בעייתית. האגודה למלחמה בסרטן - תוכל אז לגייס כלי- מלחמה נפלא להילחם בסרטן שתקף אותנו. כלי - שיש בו יציאה מהחולי והעיסוק בסרטן השד - אל הטבע הירוק, ושעבורינו הוא הרבה יותר מכדורי הרגעת כאב, או טבליות לטיפול במצב הרוח..מנסיוני, (לצערי הצטרפתי לכמה טיולי-קשישים(80-93), בגלל שלא יכולתי להצטרף לטיולים רגילים הדורשים מאמץ, אך הפסקתי בגלל העלות, (למרות ההנחות שקיבלתי), אז מנסיוני: ברגע שחזרתי אחר הצהרים הביתה, החיוך לא זז מפני. וכאילו צברתי דלק עד הטיול הבא. זה מסייע!! ! זה נפלא!!! זה שובר את הקושי היום יומי!חליתי בסרטן השד רק לפני כמה חודשים, והופתעתי עד כמה נשים בטיפולים ואחריהם נישארות בבית, לא מטיילות, כי אין מסגרת מתאימה לנו. אני בת 58, ואני מזמינה את כל קשת גילאי הנשים שרוצות לחייך אל הטבע. תאמינו לי, שמול פרפר מפזז, שפן שזוקף גב ומציץ בנו, דג שמדגדג את כפות הרגלים בנחל- הגיל לא חשוב!!!
חשוב: יש לי 2 תפילות:1. שרבים ישלחו לי למייל את הפרטים הבאים:
שם פרטי ומשפחה, גיל, עיר מגורים, טלפון נייח/סלולארי. והחשוב ביותר: מייל פרטי ברור. (ההתקשרות שלי דרך המייל, כדי לא ליצור הוצאות חשבון טלפון)2. שהאגודה למלחמה בסרטן, תאות לממן את הטיול הזה אחת לחודש, עם עלות סימלית שלנו. כי הנושא הכלכלי מעיק על כולנו. (הטיול מיועד לאלה שלקו בסרטן השד ולא למשפחות, ילדים, בעלים וכו'... כדי לאפשר לנו להיות קבוצה מיוחדת.)(עם המשפחות יש הרבה אופציות אחרות ולנו לעצמינו -לא)למי שמעוניינת(באופן עקרוני. בלי להתחייב כרגע לתאריכים ורישום, אלא כדי שאוכל לפנות לאגודה למלחמה בסרטן, שמזלינו שיש אותה!!!)הדואר שלי: sigi999@gmail.comחובה לציין בנושא: הצטרפות לקבוצה, כדי שאדע להתייחס לפונה. נא לא לפרסם פרטים אישיים באתר עצמו. אלא רק למייל.בברכה,אופירה
אולי האגודה למלחמה בסרטן תרים את הכפפה ?....מהשם: "האגודה למלחמה בסרטן" ממש מתבקש כלי נפלא כזה למלחמה בסרטן והשלכותיו: טיול מסופסד בטבע, מחיפה והקריות לכיוון הירוק והמיים של הגליל......
סיימתי כמו (סרטן שד) לפני שבוע.הקרנות באוקטובר. אפשר להתרחץ בים.? ואם לא, אז מתי כן? לאחר כמה זמן מהכמו?ומה לגבי הקרנות ורחיצה בים?
שלום לכולם.האם יש אפשרות לארגן דרך האגודה למלחמה בסרטן טיולים מסובסדים ע"י האגודה (עם אוטובוס ומדריך) אחת לחודש לאיזור הגליל, רמת הגולן בחיק הטבע?(טיול למשל לאורך קטע מהירדן השופע, כשהוא עכשיו מוצל עם קטע הליכה לא קליל ומדריך טיולים, היה עושה את מלאכתם של 100 כדורי הרגעה...).הבעיה: א. באיזור חיפה קריות והצפון אין כמעט אפשרות לטיולים. רוב הטיולים שאינם כרוכים בעלות גבוהה, ועם מאמץ לא גדול של הליכה הם באיזור המרכז.ב. אוטובוס כזה של מטיילות של חולות בסרטן השד, - היה מעלה את מצב הרוח בצורה לא רגילה. מה עם הרמת הכפפה ע"י האגודה לארגון כזה, (עם מדריך! חשוב!) עם יציאה אפילו מחיפה והסביבה לצפון?