תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב.לפני שנה חליתי בסרטן השד, למזלי גיליתי בשלב ראשוני, גוש קטן שהוצא בניתוח ובלוטות הלימפה היו נקיות. סוג הגידול היה "טריפל נגטיב". עברתי את כל הפרוטוקול - כימותרפיה (a.c. וטקסול) ואח"כ 33 הקרנות וזהו. בלי כדורים ובלי זריקות. חזרה לשיגרה. סיימתי הכל בתחילת חודש יולי. בחודש אפריל התקנתי התקן תוך רחמי, מהסוג הרגיל ללא ההורמונים. לפני כשלושה חודשים חזר המחזור ומשך הדימום מגיע גם ל 13 ימים!!! עפ"י רופא הנשים שלי ההתקן שלי ידוע ככזה שמאריך את הוסת עצמה ולדבריו יש התקן שנקרא מורנה שיהיה לי טוב יותר ואף יקצר משמעותית את משך הוסת אפילו בהשוואה למחזור ללא כל התקן. אבל מה - ההתקן הזה עובד על שיחרור הורמונים ובשל הסטוריית הסרטן לא ברור לי ולרופא אם מותר לי להשתמש בו. אני יודעת שסוג הגידול שהיה לי אינו מגיב להורמונים (טריפל נגטיב) ובכל זאת אני חוששת. האים מותר לי להשתמש בהתקן כזה? האם מותר לי לקחת גלולות? אני מחפשת פתרון למצב הבלתי סביר בו אני נמצאת. וסת שאורכה 13 יום היא לא נורמאלית ופוגעת מאוד באיכות החיים שלי. תודה על תגובתכם.