תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אני לאחר ניתוח כריתה חלקית ולאחר 25 הקרנות. סיימתי את ההקרנות לפני כשלושה וחצי שבועות. לאחרונה חזרתי ללבוש חזיה עם ברזלים (כדי להיראות טוב יותר). רוצה לשאול, לאחרונה יש לי כאבים בשד המנותח, השד קשה מאוד והאם זה יכול להיות בגלל החזייה או מה הסיבה. שנית, אני משתמשת באלוורה נקייה , האם יש עוד משהו שעשוי להקל על הצריבה? כמה פעמים השתמשתי בשמן זית. בברכת בריאות לכולן.
באמצע חודש יולי נותחתי כריתה חלקית בשד שמאל. הייתה לי הסתיידות חשודה ובעצם הכירוג אמר שמדובר בגוש לא פולשני. שבועיים לאחר מכן התחלתי לקחת טמוקסיפן ולפני כחודש סיימתי 25 הקרנות לשד. לפני כמה ימים השד השמאלי נהיה קשה יותר במיוחד באיזור הצלקת של הניתוח. יש לי כאבים בשד. עם התופעות בעור אני מסתדרת והן כמעט והחלימו. השאלה שלי : מדוע פתאום יש לי כאבים בשד לאחר שכבר הוקל לי? ולמה פתאום השד נהיה קשה יותר דווקא שחלף כבר חודש ממהקרנות? אגב- בימים אלה אני סובלת מגזים , לא יודעת אם זה קשור. אני יודעת שהקיבה מסתיימת בבועת אוויר ממש מתחת לשד שמאל. אשמח מאוד לתשובה. בתודה